Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werka9068

problemy z jelitami

Polecane posty

Gość werka9068

Witam mam 14 lat zaczęło sie to pół roku temu kiedy zaczął mnie kłująco boleć o***t . Nie zwracałam na to uwagi. Miesiąc temu nie mogłam się wypróżnić . Miałam kał w odbycie ale nie mogłam go wycisnąc . Poszłam z mamą do lekarza i on przepisał mi saszetki MOXALOLE i one działają . Codziennie rano idę do łazienki i robię co trzeba . Teraz swędziało mnie jak przedtem w odbycie i poczułam że jest w nim jakaś mała miękka kulka , co to jest? Co się ze mną dzieje??? pomocy!!!

Gość gość
Moze to wrzodziejace zapalenie

Gość gość
hemoroidy?

Gość gość
Jestes bardzo mloda wiec to raczej nie nowotwor. Ktos z twojej rodziny choruje na polipowatosc jelit lub zmarl na raka jelita? Na twoim miejscu poszlabym do proktologa najpierw.

Gość gość
Jesteś jeszcze bardzo młoda i takie objawy mogę być niepokojące. Ja na Twoim miejscu wybrałabym się na konsultacje do dobrego proktologa. Ja nauczyłam, że jak pojawia się cokolwiek co niepokoi w organizmie, to trzeba szybko do lekarza, zanim się coś z tego zrobi poważnego. ja leczyłam się kiedyś w tym gabinecie http://chirurgiakrakow.com.pl/ i pana doktora mogę śmiało polecić. Wiem,że przyjmuje też młode osoby. u mnie szybko zdiagnozował problem,badanie było do zniesienia,potem leczenie i teraz nie mam już problemów z hemoroidami. pamiętaj,nie zwlekaj,ważny jest czas bo w końcu zdrowie ma się tylko jedno!