Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rewia mody wielkanocnej

Polecane posty

Gość gość

Jestem już po mszy. Panie jak zwykle zaskoczyły- awangardowe obuwie i pstrokate płaszczyki, panowie zestaw= koszula+adidasy z bazarku;p jak u Was? najbardziej mnie jednak zniesmaczyło coś innego. grube lochy, z żylakami, spasionymi udami i grubymi łydami wdziewają cieniutkie rajtki i mini spódniczki;/// do tego cienkie szpileczki, wyglądają jak świnki! czy kobiety na serio nie mają lustra w domu? okropne też jest to, że pełno grubasek w młodym wieku, czyli 18-25. jak ja byłam w takim wieku miałam sylwetkę szczupłą, do dziś zresztą utrzymuję dobrą figurę.

Gość gość
u mnie wymalowane jak pisanki panny...

Gość gość
chyba na wsi mieszkasz. ja nie mam problemu, mieszkam za granicą i dziś po******lalm w dresie , nikt nawet nie spojrzał. A do koscioła nie chodze przez takich katolikow jak ty, co po mszy o******lają d**ę bliżniemu , jak był brzydko ubrany

Gość gość
Mnie tam guzik obchodzi czy mi ktoś pupę obrobi czy nie, w ogóle o tym nie myślę i nie zastanawiam się.

Gość gość
a niech sobie nosza co im sie podoba, co ci do tego?

Gość gość
sami pewnie obrabiacie d**y, a na innych narzekacie;p

Gość gość
tak, uwielbiam obrabiac tyłki towarzyszom ze mszy , zawsze po mszy ide wydoic krowy a potem po obejrzeniu m jak miłośc obgaduje kto miał co na d***e założone w kościele i jakiej marki miał na nogach adidasy

Gość JasnowidzXXL
"Mi do tego" tylko tyle, że wolałbym patrzeć na estetyczne obrazki, zamiast być zmuszonym odwracać oczy. Po prostu: przejawem kultury jest też ubiór dostosowany do okoliczności i... własnej sylwetki

Gość gość
albo wielkie fryzury jak hełmy i kolory jakich natura nigdy nie widziala. do tego tez dziwne plaszczyki w zawalistych kolorach i niedobrana reszta do tego. generalnie slabo. rzadko widac fajna panne ubrana z klasa, skromnie.

Gość gość
Heh,ja nie wiem gdzie Wy żyjecie-u nas nie widuję nigdy zawalistych kolorów,ani wielkich dziwnych fryzur. Same ładne gustownie ubrane kobiety.

Gość gość
jasnowhdz, san jestes XXL wiec? nie wychodz z domu, bo niesmaczny widok prezentujesz!

Gość gość
A jaki to jest kolor zawalisty?