Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Isc tak z pusta reka w gosci

Polecane posty

Gość gość

w sotatniej chwili zmienily nam sie plany na swieta. mielismy jechac do rodziny meza ale jednak zostalismy w domu. a niedawno dzownili do nas ciotka i zaprosili nas. ale ja nic nie mam. nie bylam na to przygotowana. corobic?

Gość Bruno Curtis
weź garść piasku, uderzenie nabierze impetu, a w razie czego rzucisz nim po oczach

Gość gość
Kup jakies ciasto albo upiecz ,przeciez sklepy niektóre otwarte ,sama dzisiaj kupowalam mazurek dla kuzynki.

Gość gość
ale zaraz mamy isc.

Gość gość
nie mam nic takiego. zawsze mam z tym problem. jak jade do tesciowej nie mam z tym problemu. ona uwielbia roznego roadzaju likiery i jej kupuje.

Gość gość
wstąp na jakąś stację benzynową i kup butelkę wina i czekoladę. Naprawdę nic nie masz w domu w razie wizyty gości?

Gość gość
ale do nas i tak nic nie przychodzi.

Gość gość
Problem już chyba rozwiązany. Musisz coś zanieść, skoro nie masz to kupisz po drodze.

Gość gość
kwestia najwazniejsza nie mam kasy.

Gość gość
To trzeba było tak od razu, a nie gadać że czasu nie masz, że nie wiesz że nie zdążysz ze nie byłaś przygotowana. A tak naprawdę szukasz usprawiedliwienia że nic nie weźmiesz. Według nas nie wypada według cioc***ewnie też. W każdym razie nie tłumacz się jej tak głupio jak nam...

Gość gość
bo bylam na to nie przygotowana. wiec nic w domu nie mam zeby dac anni kasy. i neiwiem co mam robic isc czy nie isc.

Gość gość
Na pewno nic nie masz? Robiłaś coś na święta, jakąś sałatkę np. Mogłabyś jej trochę zamieść.

Gość gość
ale ona ma tego pelno moja ciotka robi siweta na bogatao. i jest full ludzi i nawet dzieci.

Gość gość
idź z pustymi się nie przejmuj

Skoro ciocia Ciebie zaprosiła - idź,nawet z pustymi rękami. Przecież nie zaprosiła Ciebie po to byś przyniosła całą reklamówkę prezentów.

Gość gość
my do cioci chodzimy z pustymi rękoma ale u nas jest tak,ze jeden swiat u nas sie rodzinka zbiera na kawe, ciasto i salatki a drugi do ciotki a jak ktos do nas przychodzi to przynosi jakis alkohol bo jedzenia zawsze duzo jest u nas i wszyscy o tym wiedza wiec przynosza alkohol lub kwiaty. nie wierze,ze nie masz 50 zl na jakis lepszy likierek, skneruska.

Gość gość
niestety nie mam. sama mam na koncie 70zł do konca miesiaca.