Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co olał mnie czy co

Polecane posty

Gość gość

facet mial do mnie przyjechac miedzy 16-17 i dalej go nie ma zero oddzewu ?

Gość gość
To powinien chociaż smsa napisać do niej

Gość gość
A może się po prostu spóźnił, albo miał wypadek... a wy kobiety od razu wyskakujecie że facet ma ją w d***e i ją olał i że mu nie zależy.

Gość Lili von swidnica
Przyjechał?

zapewne przyjechał, bo autorki już nie ma, spoźnienei - ludzka rzecz, a jak się prowadzi, to się nei dzwoni

Gość gosc0007
A dlaczego miałaby dzwonic? Dzwoni ten, kto się spoznia, to chyba naturalne? Telefon i kilka slow"przepraszam, będę za 20 minut, cos mi wypadlo"- to tak ciężko? Dzwonic i pytac????"Słodziaczku, zapomniales o mnie?" :-D Nie dzwonic i i jeszcze zobaczyć ,czy jego usprawiedliwienie spoznienia jest prawdziwe , bo jeżeli nic nie powie to znaczy, ze lekceważy.

zawsze mnie bawi takie podejście - ja mam nieco inne i tyle. Czekam na kogoś, kto się spóźnia (nie cierpię tego swoją drogą), to zwyczajnie dzwonię - "cześć, miałeś być o tej i o tej - coś się stało?" Czemu od razu misiaczku, słodziaczku itp? To coś uwłaczającego zapytać się? Wolę zadzwonić i się dopytać, by w razie czego olać gościa i zmienić plany. Ale dla niektórych jak widać lepsze siedzenie jak na szpilkach, bo mnie przecież nie wypada zadzwonić :D

Gość gosc0007
Oczywiście, ze możesz zadzwonić, tylko po co?. Ja mam po prostu kontakt z innymi mężczyznami, takimi, którzy nie czekaja na mój telefon z pytaniem , dlaczego się spozniaja, tylko maja na tyle kultury, ze sami mnie uprzedzają, ze cos im wypadlo. I moze w tym tkwi roznica w podejściu do tematu?

Gość gość
trudno powiedzieć

taaaa, jasne - z tego wychodzi, że moi goście są niekulturalni i niech już tak zostanie, bo czasem zdarza im się nie zadzwonić, zwłaszcza, jak już są w pobliżu :)

Gość gosc0007
O czym.wy piszecie??? Bo nie rozumiem??? Umawiam się z kims np. o 17, 00. Ja jestem zawsze punktualna. I jeżeli facet się spoznia o 10-15 minut to ja mam do niego dzwonic i pytac, dlaczego się spoznia??? Kulturalny facet, po pierwsze się nie spoznia, a po drugie, jeżeli się tak zdarzy, to ma psi obowiązek zadzwonić i o tym uprzedzić. Meza należy wychować i nie czekac z fochem na ustach , jak się spoznia. Co to znaczy "spoznia"??? Niech wyjedzie o takim czasie, żeby się nie spozniac. A na tzw problemy obiektywne-korki, wypadki, inne- jest takie proste urzadzenie jak telefon i numer do zony, który chyba maz zna?:-D