Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Raz na milion spotkac sąsiada 4 tyś km od domu zdarzyło sie Wam :)

Polecane posty

Gość gość

Dziwne zachowanie wiekszości polaków, w miejcu zamieszkania udają ze nie znają :) a tu masz , tyle km od domu i odziwo stają sie kontaktowi , nagle cos sie ludziom przestawia i zaczynają zauważasz nawet trąbić i kiwać :)) miłe to :) nie było mozliwości zatrzymania sie , szkoda .

Gość gość
Mój kumpel spotkał naszą nauczycielkę od niemca na bazarze w Stambule. Byłam świadkiem, jak inny kumpel, stambulczyk od 30 lat, a pochodzący z Kurdystanu, spotkał ziomka ze swojej wsi na bazarze egipskim, kiedy nas oprowadzał po mieście. Stambuł taki już jest :-)

Gość Lenorr
Wyjechałam do Hiszpanii. Okazało się, że w tym samym bloku w którym zamieszkałam mieszkał też mój sąsiad z Polski, towarzysz zabaw w dzieciństwie :-) Jednak świat jest baaardzo mały! :-)

Gość gość
no tak , dosyć dziwna rzeczywistość w miejscu zamieszkania udają ze nie znają,nie chcą kontaktu :), a na obczyżnie zupełne inne podejscie:P

Gość gość
Nie w Hiszpanii :) , lecz a Portugalii ...to sie wydarzyło :)

Gość gość
nie pamiętam państwa, bo trochę ich zaliczyłam ale też spotkałam znajomego i myślałam czy sobowtór czy oryginał, głupio się patrzyliśmy na siebie ale w końcu doszło do nas, że my to my

Ja miałem ostatnio tak, że ja i jeszcze dwóch znajomych (znamy się wzajemnie wszyscy trzej z tego samego miejsca) zeszliśmy się niezależnie od siebie w jednym miejscu i czasie.

Gość gość
w Hiszpanii ::P ktoś tu ładnie manipuluje :D, nie dam się

Gość gość
Żadne niesamowite wydarzenie. Mieszkam w USA, ciągle wpadam na znajomych z Polski

Gość gość
:D ok ,no wiesz na takim Manhatanie to sporo znajomych i gwiazd :) znajomi ,ale czy sąsiedzi którzy cie nie znali//i nagle ..zwrot? ..ale trafić na kogoś w miejscu mało znanym i rzadko uczęszczany przez turystów ,,dziwny zbieg

Gość gość
Będąc na studiach wyjechałem do USA na 3 miesiące do pracy, tam w jakimś hotelu w tej samej miejscowości jak się okazało pracował mój kolega z grupy, potem gdy po studiach i po powrocie do mojego miasta poszedłem do urzędu pracy tam obsługiwał mnie inny koleś, który dowoził lód do baru w którym smażyłem hamburgery w tych stanach. W sumie gdzikolwiek by się człowiek nie ruszył znajdzie znajomych albo znajomych znajomych. Tak więc lepiej nie palić kompletnie mostów:D

Gość gość
ja tylko raz spotkalam..znajoma na wakacjach w sopocie - obie pochodzimy z poludnia polski. tyle.......macie "szczescie"

Gość gość
Ja spotkałam kogoś z mojego sąsiedztwa 100o km od domu i on akurat okazał się tam kontaktowy. Ale już inni Polacy, nieznajomi, niestety za granicą tacy nie są. Udają, że nie słyszą "dzień dobry" i nie widzą innego Polaka. Jesteśmy jednak koszmarnym narodem dla siebie nawzajem. Często słyszałam też od wielu osób, jak Polaka oszukał na emigracji inny...Polak.

Gość gość
Nie, ja raczej spotkałam się z jednostronnym zainteresowaniem (wręcz stalkingiem) moją osobą. Wiem, z******ta jestem.

Gość gość
Taa,w domu publicznym,normalnie szok!;)