Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od paru dni sni mi sie, ze chce seksu i ze sama go prowokuje

Polecane posty

Gość gość

mam 20 lat i jestem dziewica...nie chce tych snow.. faceta nie mam i dlugo miec nie bede...o seksie nie wspomne

Gość gość
tez tak mam czasem, hormony szaleja, podswiadomosc daje ci sygnaly, ze brak Ci faceta, potrzebujesz bliskosci ..

Gość gość
Mogę ci minetkę zrobić, bo rozdziewiczać to nie specjalnie mam ochotę ;)

Gość sdfsfda
opisz ten sen....

Gość gość
Jesteś gruba?

Gość gość
nie jestem gruba... raz to bylo tak, ze bylam z jakimis ludzmi i przysli znajomi i jeden kolega, ktory wiecznie imprezowal i chlal...no i ja chcialam z nim i szukalismy caly czas miejsca, wszedzie widzieli nas ludzi wiec poszlismy w jakies pola kolo kosciola... ale wstyd mi bylo w tym snie...;/ reszty snow nie pamietam.. chyba zaczynaja mna rzadzic zwierzece instynkty

Gość gość
E, to jak chęć jest to takie sny są normalne. Podobnie mam... Nawet samog**** nie pomaga. :P

Gość gość
Organizm daje Ci znać że jesteś gotowa na rozpoczęcie współżycia :) teraz od ciebie zależy czy skorzystasz czy nie.

Gość gość
chyba przestane samców kopać w d**ę i ogarnę jednego w miarę wyglądanego bo w miłość i te bzdety nie wierze , reprodukcja i pokazowka

Gość gość
Nie reprodukcja i pokazówka, tylko przyjemność :)

Gość gość
przyjemnosc... grzech, a potem nie-biala suknia na slub :D ja to jestem ciekawa ile moich kolezanek czeka do slubu...smieszy mnie to, chodz sama jestem wierzaca i praktykujaca, a te co nie sa mowia ze beda czekac do slubu

Gość gość
Dlaczego nie biała? Religia nie zakazuje seksu, poza tym każdy grzech i tak zostanie wybaczony ;)

Gość gość
nieczystosc to grzech...nierzad czy cos

Gość gość
Stosunki seksualne są dozwolone tylko w małżeństwie

Gość gość
Pokaż mi gdzie to wyczytałeś/łaś?

Gość gość
ale wiekszośc nie jest w małżenskich zwiazkach takze

Gość gość
Pokaż mi jakiś zapis z biblii, a nie to co wymyślili sobie księża, bo oni tak gadają, a sami chodzą na d***** lub wykorzystują dzieci.

Gość kaśeńka
A mi od paru dni chce sie seksu i sama go prowokuje :D

Gość gość
Aż tylu bredni to czytał nie będę, jak ktoś ma jakiś dowód i wrzuci tu choć jeden cytat z biblii (cytat, a nie czyjąś interpretację), który zakazuje seksu, to proszę go przytoczyć.

"Albowiem wolą Bożą jest wasze uświęcenie: powstrzymywanie się od rozpusty, aby każdy umiał utrzymywać ciało własne w świętości i we czci, a nie w pożądliwej namiętności, jak to czynią nie znający Boga poganie." (I list do Tesaloniczan)

Gość niewierzący_katolik
"Bądźcie płodni i rozmnażajcie się, abyście zaludnili ziemię i uczynili ją sobie poddaną" tak chyba powiedział sam Bóg... więc jedno trochę przeczy drugiemu ;) Poza tym rozpusta ma dla mnie trochę inne znaczenie, jeśli ktoś ma stałego partnera do seksu, to nie jest to niczym złym... co innego jak bzyka się co chwilę z kimś innym, wtedy można to nazwać rozpustą.

Co do spraw, o których pisaliście, to dobrze jest człowiekowi nie łączyć się z kobietą.Ze względu jednak na niebezpieczeństwo rozpusty niech każdy ma swoją żonę, a każda swojego męża. Mąż niech oddaje powinność żonie, podobnie też żona mężowi. Żona nie rozporządza własnym ciałem, lecz jej mąż; podobnie też i mąż nie rozporządza własnym ciałem, ale żona. I list do koryntian

Gość gość
dzis mi sie to nie snilo