Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podjęłam decyzję

Polecane posty

Gość gość

koniec zabawy, podchodów. Zdradzę go po tylu latach

Gość gość
Ze mna,ze mna 33 k poznan :-)

Gość gość
Nie wiem z kim , zapewne ktoś się znajdzie

Gość gość
Jak coś to jestem chętny :classic_cool:

Gość gość
Jaja sobie robicie a ja pisze zupełnie poważnie. Nie ma ochoty, ciągle jakieś wymówki. Niby twierdzi że nikogo na boku nie ma a jednak... fujara mu stoi a on nie chce bo coś tam. K****a mam dosyć, co ze mną jest nie tak?

Gość gość
Z tobą nic nie jest , facet moze miec niskie libido z wielu powodów, nie mylic z erekcją. Moze miec wysoka prolaktyne i niski testosteron, depresje, lub poprostu ten typ tak ma ze po latach z ta sama kobieta juz nie iskrzy. Sam jestem takim przykladem ze nie zenie sie gdyz wiem ze po roku-dwóch nie bede juz jej bzykał. I po co sie mam zenic jak z braku seksu ona bedzie miala prawo do rozwodu i polowy majątku. Ja po prostu po czasie zmieniam partnerke i wiem ze nastepna tez nie bedzie ostatnią. Co do zdrady bym sie zastanowil jak sie z tym bedziesz potem czuc.

Gość gość
No właśnie nie wiem jak będe się z tym czuć bo nigdy w życiu go nie zdradziłam ale ostatnio tak mnie to jego zachowanie w*****a że mam ochotę na skok w bok żeby nie wiem sprawdzić czy faktycznie jestem taka benadziejna, sama nie wiem

Gość gość
Już tak myślałam że zacznę się przy nim pieścić sama ale jak znam życie to pewnie powie " to po co ci ja jak ty sama sobie świetnie radzisz",

Gość gość
Zimny darń nie wiem czy jestem. Ogólnie mam dość niską samoocene, ciągle jestem niezadowolona ze swojego wyglądu, chociaż on twierdzi że wyglądam bardzo dobrze i jemu się podobam. Właśnie widzę jak bardzo

Gość gość
A skąd jesteś?

Gość gość
I słusznie, on cię napewno też zdradza, to samiec.

Gość gość
Do tej pory byłam na 99% pewna że nie zdradza, po prostu raczej nie ma takiej możliwości, no ale teraz już zaczynam się nad tym zastanawiać.