Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdarza mi się często myśleć o swojej studenckiej miłości

Polecane posty

Gość gość

Skończyłam studia we wrześniu, przez ostatnie pół roku, z racji pracy, jaką wykonuję, poznałam wielu interesujących mężczyzn i sporo podróżowałam, a mimo to często myślę o chłopaku z uczelni i chciałabym go znowu spotkać.

Gość gość
Ktoś się wypowie?

Gość gość
na jakich studiach go poznałaś, ja studiowałem na uw, miałem na roku z 400 osób i żadna mi nie wpadła w oko.

Gość Rum_Ja_Majka
och codziennie studiowalam na wyzszej szkole froterowania podlogi czyszczenia krysztalow

Gość gość
Poznałam go na studiach filozoficznych na UJ i od razu wpadł mi w oko. Niestety obydwoje byliśmy typami odludków i żadne z nas nie wyszło z inicjatywą,aby lepiej się poznać. Żałuję. Mogliśmy się chociaż zaprzyjaźnić, a tak to... Została tęsknota. :(

Gość gość
na studiach nie ma czegoś takiego jak zakochanie, nie wiem skąd wy to wzieliście, w liceum jak najbardziej, ale na studiach, to już myślenie - pieniądze, sex, komfort, a nie żaden romantyzm.

Gość gość
Mów za siebie. Ja mam inne podejście, bardziej romantyczne, jakkolwiek to zabrzmi.

Gość gość
i tym się kraków różni od warszawy :D

Gość gość
Nam, krakowskim żakom, wzorce miłosne wyznaczał Grechuta i jemu podobni, więc cóż się dziwić, że mam takie a inne podejście. :D

Gość Rum_Ja_Majka
nie krakow od warszawy rozni sie jeszcze jednym ale te roznice poznacie dopiero po smierci

Gość gość
Dobra, ale nie o tym miało być. Zakochałam się w chłopaku, nasze drogi się rozeszły, ale ja nadal o nim myślę. Powinnam dać sobie spokój czy poszukać sposobu, by go zdobyć?

Gość gość
u nas w Wawie to kobiety jak im się podobasz normalnie czekają pod dzwiami pokoju w którym mieszkasz w akademiku aż wyjdziesz , przychodzą do Ciebie do pokoju na pogaduchy, proponują wyjście, zapraszają do swego pokoju, także trudno mi zrozumieć w czym tkwi Twój dylemat.