Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

PROSZE WEJDZCIE TUTAJ KOCHANI NIE WIEM CZY NIE OSZUKALI MOJEJ MAMY

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

mama zamowila firme co okna plastikowe montuje i ojcu kazala zeby bylw domu jak firma przyjedzie wymierzyc na okna i okazalo sie ze ojciec tak ich zagadal ze nie wymierzyli jednego okna a mama chce robic wszystkie na gornym pietrze domu i mama teraz mowi ze firma kazala wybrac ze albo rezygnujemy z tego jednego okna albo trzeba doplacic teraz dodatkowo 500z艂 za to ze nie bylo wskazane to okno do wymierzenia wtedy... mama przezywa to bo 500 zl piechota nie chodzi a to wina ojca ze zagadal pracownikow twey tej firmy i nie wymierzyli tego okna jednego...teraz mama musi placic za to 500 zl..az mi jej zal.. czy tak jest zawsze w tych firmach co robia okna?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
no to niec him zaplaci to 500 z艂 dodatkowo.jej wina

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zap艂acili艣cie ju偶 co艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a sami nie mo偶ecie wymierzy膰 i poda膰 dane przez telefon?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no mama zaplacila juz podobno im samemu raczej nie da sie mierzyc .oni to jakos mierza specjalnie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wiadomo ze sie placi dodatkowo twoj ojciec to matol ze nie dopilnowal...teraz twoja stara bedzie bulic przez to.ja bym go z*******.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 natalia0921
Ja r贸wnie偶 bym podzi臋kowa艂a takiej firmie! Co to ma w og贸le by膰? jak nie chc膮 to niech nie zarabiaj膮. Ja kupowa艂am okna z firmy Oknopex i nie by艂o 偶adnych problem贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ojciec ich zagada艂 i dlatego nie wymierzyli hahaha tez maj膮 wymowke ignoranci .W duszy z tak膮 firma ,poszukajcie nowej .W kazdej chwili mozecie odstapic od umowy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pewnie nie wymierzyli, bo ojciec im nie pokazal tego okna. Wiec jak np wymierzyli 7 okien i podali cene za te 7, to niby dlaczego maja 8 zrobic za darmo?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e ty nie zrozumia艂a艣 o co im chodzi.Podali cen臋 za okna kt贸re mierzyli, kiedy si臋 okaza艂o, 偶e b臋dzie jedno okno wi臋cej do wymiany to chyba wiadomo, 偶e musi ono kosztowa膰.I te pieni膮dze s膮 za okno a nie za mierzenie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Natalkago艣膰
No niestety czasem zdarzaj膮 si臋 takie firmy. My okna do swojego domu zamawiali艣my w firmie OKNOPEX, monta偶 r贸wnie偶 wykonywa艂a dla nas ta firma. Zam贸wili艣my okna z pcv o strukturze drewna. Zam贸wienie i monta偶 by艂y b艂yskawiczne, wszystko wykonane schludnie. Po monta偶u wszystko by艂o dok艂adnie wysprz膮tane. Bud偶et znali艣my od pocz膮tku i wszystko by艂o jasne i klarowne - takie firmy mo偶na poleci膰!

Udost臋pnij ten post