Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usmialam sie jak nigdy na komplement od Mezczyzny

Polecane posty

Gość gość

Romantyczne spotkanie, spacerek brzegiem morza. On do mnie ze jestem przesliczna, bo wygladam tak naturalnie, dziewczeco. Stwierdzil, ze podoba mu sie to ze sie nie maluje. Juz mi sie chcialo smiac. Po chwili dodal, ze wlasnie dlatego jestem uwazana za bardzo ladna bo nie robie sobie make upu. Gdyby tylko wiedzial ile ja czasu poswiecam zeby dobrze wygladac. Tamtego dnia mialam akurat pelny make up, ktory rzeczywiscie wyglada niezwykle delikatnie ale jednak jest pelny czyli baza, podklad, lekko przyciemnione brwi, henna na rzesach, rizswietlacz na policzkach i bezbarwny blyszczyk na ustach. Owszem wyglada to niezwykle naturalnie ale jednak brakiem makijazu tego nie mozna nazwac:P

Gość gość
Ale pieprzysz.

Gość gość
ja tez tak mam, chłopy sa głupie, ameryki nie odkryłaś myślisz że znają się na makijażu, ubiorze , bieliźnie ? znają się tylko geje c***y

Gość gość
Chodzi o to ze on naprawde myslal, ze ja nie mam na sobie makijazu:P

Gość gość
no to znaczy że to twój sukces, nie wiem z czego ironizujesz ? ja nie oczekuje od faceta znajomości co robiłam z twarzą nie pasuje ci to ?

Gość gość
Czemu tak nerwowo:) Smieszna sytuacja, bo mimo wszystko jestem przekonana ze widac ze poprawilam wyglad kosmetykami a on taki biedny naiwnie mysli ze ja tak wygladam kazdego ranka:P

Gość gość
Ja w ogole nie robie sobie mocnego makijazu;) Uzywam tylko najlepszych kksmetykow, idealnie dobranych kolorystycznie ktore mnie jednak upiekszaja. Reguluje i przyciemiam brwi o ton czyli bardzo delikatnie. Jednak brakiem makijazu tego nie mozna nazwac:)

Gość gość
ale po co analizujesz tak jego komplement, powiedział bo powiedział , podczas takich sytuacji facet mówi jakies komplementy ale nie przezywa tego nastepne dwa lata podczas których ty będziesz to analizować powiedział , ok , pewnie zapomniał ty tez mu powiedz że ma ładną koszulę, ładnie ścięte włosy itp a ty się martwisz co będzie jak cie rankiem kiedyś zobaczy, olej to , prawdziwy facet nic nie zauwazy jak będzie zakochany

Gość gość
to głupi jest się znaczy, ma ułomność, rzuć go, bo z naiwiniakiem i tępakiem życie może być irytujące.

Gość gość
ja bym na twoim miejscu nie śmiałą się tylko martwiła, co będzie jak on cię faktycznie bez makijażu zobaczy

Gość gość
Badzie musial to jakoś przeżyć:) To juz nie moja wina jak wyglądam bez makijażu i kiedyś nadejdzie ta straszna chwila kiedy ujrzy mnie niepomalowaną:)

Gość gość
a dlaczego ona ma się martwić że kiedyś ja zobaczy bez makijażu ? wg ciebie aż tak bardzo trzeba sie przejmować facetem ? powinna skoczyć ?

Gość Wiem lepiej
Chłopy się nie znają

Gość gość
21.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość a dlaczego ona ma się martwić że kiedyś ja zobaczy bez makijażu ? wg ciebie aż tak bardzo trzeba sie przejmować facetem ? powinna skoczyć ? jeśli jej nie znależy to oczywiście, że nie :-P

Gość gość
A moze na nastepna randkę pojderzeczywiscie bez makijażu?:P Zobaczymy co powie na roznice

Gość gość
i odezwały sie laski z Polski które dla chłopa dadzą sie powiesić krytykują autorkę że mu nie powiedziała, bo to nieuczciwe i jeśli jej zależy to powinna powiedzieć żałosne tępe krowy których sens życia polega na posiadaniu chłopa i czerpania jego zarobków bo same nie potrafia zarobić

Gość gość
Ja bym nic nie mówiła. Przecież dokładnie widać co ma pomalowane. Chyba kogoś tu nie stać na kosmetyki? :D trudno, kobiety bez żadnego makijażu wyglądają jak chore.

Gość gość
21.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość i odezwały sie laski z Polski które dla chłopa dadzą sie powiesić krytykują autorkę że mu nie powiedziała, bo to nieuczciwe i jeśli jej zależy to powinna powiedzieć żałosne tępe krowy których sens życia polega na posiadaniu chłopa i czerpania jego zarobków bo same nie potrafia zarobić Tu nie chodzi o uczciwość tempaku i to chyba jej zależy na facecie skoro się na randkę umawia geniuszu.

Gość gość
21.04.14 [zgłoś do usunięcia] Chyba kogoś tu nie stać na kosmetyki? smiech.gif trudno, kobiety bez żadnego makijażu wyglądają jak chore. chyba kogoś tu nie stać na dobre kremy? ja przestałam się malować odkąd za pomoca kremów poprawiłam cerę tak, że bez podkładów i pudrów wygląda zdrowo .

Gość gość
Tylko sie niepodrapcie:-)

Gość gość
to, że się ni maluję nie znaczy że jestem przeciwniczką makijażu ale nie piszcie takich bzdur, ze jak ktoś się nie maluje to dlatego, że albo nie umie albo go nie stać na kosmetyki . ja się nie maluję bo nie muszę, a jak musiałam to się malowałam . wszystko jest dla ludzi. mówić facetowi? jak chce. tylko to jest troche tak jak z moim byłym, chodziłam z nim przez jakiś czas i widząc jego ręce i nogi oraz słuchając o tym jak lubi sport byłam pewna, że cała sylwetkę ma fajną. a potem zdjał koszulkę :-D no nic, nie rzuciłam go przecież z tego powodu ale troche się rozczarowałam :-P

Gość gość
taaaaaa...nie można sie malować gdy zalezy na facecie bo musi wiedzieć jak będę wyglądać rano a makijaz to oszustwo , a jak zalezy mi na facecie bo ide na randke to muszę mu powiedzieć hahahahahaha hahahahahahaha hahahahahahaha do tego powiedziec - słuchaj , mam wysokie buty wiesz ? nie mam 170 cm wzrostu ...aha i jeszcze mam podkręcone końcówki włosów bo naturalnie mam proste - chce żebyś wiedział bo poważnie o tobie myslę, przyszłam na pierwszą randkę z myslą że wyjdę za ciebie za mąż tepe lochy polskie hahahaha :classic_cool: później płacz że taka siedzi w domu, gotuje obiad , pierze skarpetki i majty mężowi a on pracuje i flirtuje z laskami polskie panny

No i wlasnie ja, gdyby mi na facecie zalezalo, wolalabym grac w otwarte karty i nie byc potem powodem zawodu. Ale to ja, kazda kobieta bedzie miala swoja opinie. Nie jest to jakies szczegolnie wazne zagadnienie.

Gdyby facet powiedzial mi, ze uwielbia moje naturalne krecone wlosy, rozesmialabym sie uroczo i powiedziala mu, ze nie sa naturalne, bo nie sa. I wydaje mi sie, ze gdyby tak mi zalezalo na zdobyciu faceta, chyba lepsza strategia byloby starac sie sekretnie i udawac naturalnie idealna do slubu, co nie?

Gość gość
to powiedz mu od razu jaką masz pipe, motylka czy bułkę , graj z facetem w otwarte karty, bo jesli nie lubi twojego rodzaju to na wstepie się rozstaniecie i bedziesz miała satysfakcję uczciwości wobec Pana i Władcy :classic_cool:

Gość gość
Przeczytaj sobie to co napisala autorka! Przecież widać ze ma do tego dystans bo sama zaproponowala ze moze pojdzie bez mąkę upu na kolejne spotkanie żeby zobaczyć jego reakcje. Myślę ze jest mloda i ladna i nie szuka męża a tylko milego spedzenia czasu. Wyluzujcie

Gość Dama pik Wrocław
Skąd tyle agresji? Faceci nie lubicie kobiet z makijażem? Nie umawiajcie się z takimi. Jak widzicie tusz do rzęs - s********ć. Nie jest przyjemne ani dla 1 ani dla 2 strony robić coś wbrew sobie. Paniom, które mają za dużo wolnego czasu, który ochoczo poświęcają na interesowanie się kto ma lub nie ma makijażu, polecam książkę.