Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usmialam sie jak nigdy na komplement od Mezczyzny

Polecane posty

Ta agresja akurat niewiele wspolnego ma z makijazem, ktos chce sie po prostu wyzyc, albo potrolowac.

Gość Dama pik Wrocław
to powiedz mu od razu jaką masz pipe, motylka czy bułkę , graj z facetem w otwarte karty, bo jesli nie lubi twojego rodzaju to na wstepie się rozstaniecie i bedziesz miała satysfakcję uczciwości wobec Pana i Władcy :D lol. Mocne. Polscy Władcy są tacy srodzy?

Ja tez jak robie nautralny makijaz, trwa to kilka minut, czasem robie mocniejszy (typu eyeliner albo cien), czasem wcale. Nie wiem dlaczego niektorzy tak emocjonalnie reaguja, dla mnie to raczej malo wazna kwestia, i sadze, ze dla autorki tez, bo na ludzie pisze.

Gość gość
21.04.14 [zgłoś do usunięcia] do tego powiedziec - słuchaj , mam wysokie buty wiesz ? nie mam 170 cm wzrostu ...aha i jeszcze mam podkręcone końcówki włosów bo naturalnie mam proste Tempa p**do nie widzisz róznicy pomiędzy powiedzeniem o czymś przy okazji rozmawiania na dany temat, a wywaleniem wszystkiego na wstepie prosto z mostu tak jak to napisałaś wyżej? I skoro przy okazji czepiasz się Polski to rozumiem, że Ty jesteś Chinką i piszesz z nami przy pomocy translatora?

Ano wlasnie, gdybym byla niskiego wzrostu, na wielkich szpilach, i facet powiedzialby mi, ze jestem idealnego wzrostu, bo on lubi wysokie, to tez raczej bym te iluzje rozwiala. Przypadek autorki jest tylko troche mniej absurdalny, makijaz jednak trudniej zauwazyc, niz buty. Ale nie boj sie, jak mi powie, ze mam gladka skore, nie bede go przekonywac, ze nie jest taka z natury :)

Gość gość
Autorko , ale o jakim ty makijazu mówisz ? Jaki pełny makijaz ? Jakis błyszczyk, wyrównane brwi czy henna na rzęsach ? Baz czy podkład na twarzy , jasne, ale gdzie sypki puder, cień, kredka, korektor czy róz ? Kontorówka I szminka ? Z makijazu to miałs baze I podklad, I ten rozswietlacz:P Poprawiłas sobie cere , podkreslilas rzęsy I brwi.. to codziennośc a nie makijaz :P

Gość Dama pik Wrocław
Powtórzę. Skąd tyle agresji? Faceci nie lubicie kobiet z makijażem? Nie umawiajcie się z takimi. Jak widzicie tusz do rzęs - s********ć. Nie jest przyjemne ani dla 1 ani dla 2 strony robić coś wbrew sobie. Paniom, które mają za dużo wolnego czasu, który ochoczo poświęcają na interesowanie się kto ma lub nie ma makijażu, polecam książkę. Koleś jak widzisz, że laska o siebie dla i jest "zrobiona" to nie typ dla ciebie. Widzisz u laski tusz do rzęs - s********j. To nie jej, to namalowane, ona jest wstrętną kłamczuchą :D Idziesz do takiej, która nie ma nic na twarzy oraz, tu może być dla ciebie trudne, patrz jak jest ubrana. Jeśli kobieco i podkreśla swoją sylwetkę - s********j, mogła coś zakryć itp. Najlepiej to na pierwszym spotkaniu zapytaj się czy może ci się pokazać nago to ją pooglądasz jak krowę i ocenisz.

Nie rozumiem, skad takie insynuacje, od noszenia makijazu dluuuuga droga do udawania przed facetem, ze tak wyglada naturalnie. Nie wiem, skad ci to przyszlo do glowy i dlaczego niby mialby sie 'przyznawac'. Mogla go wyprowadzic z bledu albo nie, zaleznie od kaprysu, ale przyznac? Jakby co najmniej cos zlego zrobila.

Gość tralalilalila
A ja najwyzej troszke tuszu na rzesy. Nie potrzebuje wiecej upiekszaczy :-) I slyszalam nieraz ze mam ladny makijaz :-D

No i niech sobie bedzie, co za problem? Facet bedzie musial w koncu stawic temu czolo, niech sie przyzwyczaja, bo co bedzie jak ona sie rozchoruje? ;)

Gość gość
Nie wiem może mężczyźni inaczej widzą :) Na co dzień maluję się delikatnie i wielokrotnie od dziewczyn słyszałam że mam się dobrze gdyż nie potrzebuję się malować :D A On ze dwa razy widział mnie bez makijażu...Powiedział Mu o tym i odrzekł że nie wie jak się zachować i co powiedzieć żeby było dobrze ;) gdyż nie widzi różnicy Ja lepiej czuję się umalowana

Gość Buhahaha blondynka analfabetko
Zacznijmy od tego, że ona nie miała makijażu. Podkreśliła to i owo.

Gość XCXNXXSXCX
no bo co to za makijaz? to nie wielki makijaz tylko tuszowanie niedoskonalosci. sa kobiety ktore z natury maja czarne grube rzesy i wyrazne brwi oraz cere bez niedoskonalosci, wiec po prostu stwierdzil ze ty moze taka masz skoro inne kobiety bez makijarzu tak wygladaja i nie zdawal sobie sprawy ze tak naprawde jednak nie posiadasz naturalnie takiej urody i nie jestes doskonala. Ogolnie makijarz dla wielu osob jest synonimem dodania twarzy koloru, np. czerwone lub mocno rozowe usta, kolorowe powieki, oczy powiekszone za pomoca roznych sztuczek itp. wiec ten facet pewnie tez makeup traktuje w ten sposob.

Gość tralalilalila
Masakra z tym brwiami, pol Lasek chodzi z domalowanymi brwiami teraZ , kazda niby ladna jest ladna w ten sam sposob a la Siwiec bleeee

Gość tralalilalila
Takie mordki do robienia lodow :-P

Gość Buhahaha blondynka analfabetko
sa kobiety ktore z natury maja czarne grube rzesy i wyrazne brwi oraz cere bez niedoskonalosci Gdzie?

Gość tralalilalila
Moze w Ameryce Lacinskiej :-)

Gość gość
Kolejna durna modelka, co łyka kity od byle bawidamka. Ale dobrze przynajmniej, że słowo "mężczyzna" pisze z dużej litery. Uległe babki bywają zabawne w łóżku.

Gość gość
Ludzie czy Wy macie jakieś kompleksy. Dziewczyna przecież widać ze ironizuje, luźno opowiada i ma dystans do siebie. Dość zabawna sytuacja ktora opisala na forum, którego poziomu nie da się zanizyc. Czy to powod do wzywnia ja od "modelek". Przeciezkazdy wie ze nie istnieje jeden kanon piekna:P