Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca legendy

Szukam męża

Polecane posty

Gość szukająca legendy

Jak w temacie.. szukam męża.. a dokładnie faceta który odpowiadałby legendzie o prawdziwym, odpowiedzialnym, pomocnym, opiekuńczym i czułym facecie.. który potrafi zatroszczyć się o swoją rodzinę, bo wie, że to jest największa wartość... Kurcze nawet jak to piszę.. wydaje mi się to takie naturalne a zdaję sobie sprawę, że w dzisiejszym świecie może to być nieistniejący już gatunek.. ideał którego nie ma... Pomóżcie :-)

Gość gość
ale smęcisz,chyba nie masz za wiele do roboty,albo znajdziesz kogoś,gdzie jest to coś,albo zatrujesz życie sobie i innym

Gość gość
A teraz odwróćmy sytuację... co Ty jesteś w stanie dać w zamian? Bo często spotykam się z takimi oczekiwaniami i mi też wydają się one normalne, ale równie często kobiety nie rewanżują się niczym... no może poza nadstawianiem tyłka, ale to niestety nie wystarcza i dość szybko się nudzi. Więc co jesteś w stanie dać w zamian?

Gość BabaWielkanocna55
Jak składam zamówienie na męża z Katowic hehe :) Ciekawe czy produkcja już ustała za może jakiś zakurzony egzemplarz się ostał :D

Gość gość
znajdziesz tego swojego odpowiedzialnego,a nie będziesz w stanie patrzeć nawet na jego styl krojenia chleba,

".. no może poza nadstawianiem tyłka" i to gościu wyżej Cie dyskwalifikuje, prawdziwy mężczyzna NIGDY tak nie powie do kobiety.

Gość szukająca legendy
hmm jakiś portal randkowy się święci :-) Jestem tradycjonalistką, osobą po przejściach, niezależną, stojąca twardo na ziemi i potrafiącą sobie radzić z trudami życia codziennego. Jestem silna i nie potrzebna mi niańka ani sponsor.. Czy smęcę? nie :-) chcę się przekonać, czy tacy mężczyźni których opisałam, istnieją.. Czy szukać kogoś czy dać sobie spokój :-) ot tyle.. nie mam presji... ale miło by było ;-)

Gość gość
w miarę zdrowy psychicznie człowiek,żeby właśnie się nie kłócić o nawet drobne bzdury,a nie daje ogłoszenia,żeby panna zgrabna powabna i piekła ciasta

Gość szukająca legendy
Gościu.. Ludzie są różni i trzeba trafić na taką osobę, dla której będziemy chcieli być lepsi.. którą będziemy chcieli uszczęśliwiać i ona to odwzajemni... .. ale wszystko zależy od wielu.. z czasem ważniejsze stają się te cechy o których piszę, partnerstwo, zrozumienie...

Gość gość
"".. no może poza nadstawianiem tyłka" i to gościu wyżej Cie dyskwalifikuje, prawdziwy mężczyzna NIGDY tak nie powie do kobiety." x No widzisz bo ja już zmieniłem kompletnie zdanie o związkach i miłości, przez 5 lat się starałem jak głupi, troszczyłem, pomagałem, co chwilę słyszałem jak bardzo mnie kocha i jakie to ma szczęście że na mnie trafiła i co... zniknęła bez słowa wyjaśnień, bo poznała innego. Plus taki że dostała za swoje, jak zaszła z nim ciążę, to ten ideał się zmył. A ja już przejrzałem na oczy i wiem że nie warto się strać, bo i tk nikt tego nie doceni, tylko cię wykorzysta i kopnie w tyłek jak mu się znudzisz.

Gość szukająca legendy
Gościu... ja trafiam na "debili" cały czas... Jeśli tacy są mężczyźni to ja pasuję... ale nie poddaję się, bo nie jestem z tych a co więcej lubię iść pod prąd :-)

chcę się przekonać, czy tacy mężczyźni których opisałam, istnieją.. xxxxxxxxx Istniejemy Słoneczko , tylko że żonaci jesteśmy :)

Gość szukająca legendy
pulchny.. hahahaha, też to zawsze powtarzam :-D

Gość gość
Większość mężczyzna taka jest niestety, a dlaczego? Bo większość z nich została zraniona przez kobiety i zdali sobie sprawę że związek to interes, coś za coś... jak się jest dobrym, to dostaje się za to po d***e. Więc lepiej być s*********m i już nie cierpieć! To forum jest idealnym miejscem do tego żeby przekonać się jakie są naprawdę kobiety.

Gość BabaWielkanocna55
Przyszli mężowie, oblewają kobiety na ulicy ;)

Gość gość
"zmieniłeś w zgorzkniałego chama" x i tu się mylisz, nie jestem zgorzkniały tylko zmądrzałem, chamski też nie jestem, po prostu zdałem sobie sprawę że coś takiego jak miłość nie istnieje i że im bardziej się starasz, tym drugiej osobie mniej na Tobie zależy. I wiesz co? Odkąd zacząłem myśleć głównie o sobie, nie narzekam na brak zainteresowana ze strony kobiet... jak byłem grzecznym, miłym chłopcem to dziewczyny miały mnie w d***e ;)

Gość szukająca legendy
gościu, jesteś po prostu bardzo słabym człowiekiem... jedno niepowodzenie zmieniło zupełnie Twoje wartości... czy w takim razie byłeś kiedykolwiek człowiekiem z wartościami? Myślę, że w tamtym wypadku byłeś zakochany i robiłeś to wszystko a tak łatwe przejście na "ciemną stronę mocy" świadczy o wygodzie (domena mężczyzn) i łatwe poddanie się... Nie jest to krytyka dla krytyki, bardziej coś do przemyślenia. Nie potępiam, każdy sobie radzi jak mu wygodnie i lepiej.

Gość gość
Słabością jest wiara w wyimaginowane ideały, które i tak nie istnieją i dobrze o tym wiesz, bo inaczej nie zakładałabyś tego tematu i nie twierdziłabyś że taki typ faceta to wymarły gatunek. Wierzysz że spotkasz swój ideał który sobie wymyśliłaś, a prawda jest taka że nigdy go nie spotkasz... nie kocha się kogoś za coś, tylko kocha się pomimo. Ja już jestem w nowym związku, nadal dbam o swoją kobietę, ale nie poświęcam się jej tak jak tej poprzedniej, nie rzucam wszystkiego kiedy mnie potrzebuje, mam też swoje własne życie i to jest lepsze rozwiązanie niż poprzednie.

Gość gość
Ja tylko zapytałem co autorka może dać w zamian, bo niestety większość kobiet w dzisiejszych czasach uważa, że jak będą zawsze chętne, to to facetowi do szczęścia wystarczy, a same oczekują o wiele, wiele więcej. To było zwykłe zapytanie na które autorka nie odpowiedziała.

Nie zrozumiałeś, co am asertywność, ... z brakiem szacunku do kobiet, bo to co piszesz to jest brak szacunku gościu.

Gość szukająca legendy
ależ odpowiedziałam...

Gość gość
Ale się przyczepiłaś jednego bezpośredniego zdania ;) dobrze to zamiast "poza nadstawianiem tyłka" napiszę "poza chodzeniem do łóżka"... lepiej???

Gość gość
Też chcę 😘

Gość gość
To nie sugestia że każda jest taka, tylko zapytanie cz autorka taka nie jest ;) zamiast stawiać warunki i oczekiwania, warto najpierw zastanowić się co ja jestem w stanie dać drugiej osobie?

Gość gość
jejku widac, ze calkiem zgorzkniales i liczy sie dla ciebie tylko handel wymienny gratuluje takiego podejscia do zwiazku:o i ja ci odpowiem na pytanie, choc uwazam, ze jest nie na miejscu - jestem w stanie wiele dac mezczyznie (i to mimo, ze sporo przeszlam i powinnam byc teraz wredna suka)

Gość gość
Witam. Jestem mężem swojej pierwszej i jedynej żony prywatnej, własnej :) Mniej więcej jestem odpowiedzialny i takie tam :P Żona ma dziecko, kasę i mnie. A ja jestem tu na kafe, ona wie, że popisuję, ale nie wie, że spotykam się z kobietkami z innego portalu. Taką mam nadzieję, a jak się mylę to żonka jest również rozsądna, skoro nie robi mi oto, awantury. Kocham ją jak wariat.