Gość choinka10 Napisano Kwiecień 21, 2014 Witam wszystkie panie! :) Lato się zbliża wielkimi krokami, więc czas najwyższy przestać gadać i wziąć się za siebie. Już od pewnego czasu biegam i jeżdżę na rolkach, ale nie widać ubywających centymetrów... :( Ostatnio koleżanka powiedziała mi o spalaczu, który skutecznie spala pokłady tłuszczu. Poczytałam trochę na stronach polskich i zagranicznych i natknęłam się na same pozytywne opinie. Postanowiłam spróbować i zobaczę jak to wszystko się potoczy. Z tego co wyczytałam, to właśnie ten spalacz daje pozytywnego kopa na ćwiczenia (ale bez późniejszych zjazdów), wzmaga pocenie i redukuje tylko tłuszczyk, mięśnie zostawiając w spokoju. W dodatku brak efektów ubocznych. Wszystko brzmi zbyt pięknie, żeby było prawdziwe, ale zobaczymy. Planuję nadal śmigać na rolach (min. 10 km) i ćwiczyć z Ewką Chodakowską (+ oczywiście zdrowe odżywianie) :P Mam jednak pytanie: czy któraś z Was próbowała PNI Thermadex i może się podzielić opinią? Wszystkie te, które czytałam były raczej od osób, które prowadzą bardzo aktywny tryb życia a chciałabym usłyszeć coś od osoby, która prowadzi raczej średnią aktywność. Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach