Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Æðelgast

Czy odpuścić piękną szatynkę?

Polecane posty

Gość gość
Dobry pomysł i w ramach gadania o pierdołach nie zaczynaj od zwierzeń typu >nigdy nie miałem dziewczyny< :)

Gość gość
hahha stara gadka starych prawikow, "chcialem zyc w celibacie" hahha ale k/u/t/a/s/a sobie marszczyl kazdego dnia, no chyba, ze jest niedorozwiniety i chory, ze nie odczuwa potrzeby sexu. Czemu te wszystkie prawiki sa takie nudne, wstydza sie nawet rozmawiac z kobieta, poca sie jak maja zlapac za reke, maja c*****e zainteresowania, a jak w koncu pierwszy raz widzi c/i/p/e na oczy to jest w takim oslupieniu jakby ufo zobaczyl

Gość gość
No właśnie dlatego dobrze, żebyś trochę poprzebywał między ludźmi i przyzwyczaił się do rozmów na normalne tematy, za dużo przebywania na metafizycznej płaszczyźnie, później ciężko nawiązać normalne relacje z ludźmi i brakuje tematów do rozmów. A twoje zainteresowania możesz też przemycać stopniowo w rozmowach o niczym, byle nie przynudzać za bardzo.

Gość gość
Chociaż powiem ci ze spotykałam się kiedyś z takim jednym, co w kółko pie*dolił o mezozoiku, ale ja byłam zakochana i słuchałam. I on do dzisiaj pie*doli o tym mezozoiku, a ja słucham. :)

Gość gość
A kiedy bedziesz ja widzial?

Gość gość
Padłam z krzesla, dobre z tym mezozoikiem :D

Nie wiem. Może jutro, może w środę, a i może za tydzień. Czasem Ją wrzucają na mój dział, czasem mnie na Jes dział. I wtedy zazwyczaj się widujemy...

Gość gość
Idźcie razem na lunch, drugie śniadanie, czy co tam jecie... przecież musicie coś jeść. Jak będziesz żarł, to nie będziesz musiał gadać :D

Tylko, kiedy to nastąpi? Z Nią powinno pójść lżej niż z innymi. Często się do mnie uśmiecha, kiedyś sama z siebie zaoferowała pomoc. Przy Niej czuję się swobodnie...

Gość pierwszy gość
Dobra Edelgascik, wypróbuj na mnie swoje zaloty, zaproś mnie na lunch (tak na niby rzecz jasna).

pierwszy gość - Beruþiel, Ty się tam chowasz. :D Beruþielkę to pewnie bym zaprosił na kawę do Sturbucks'a :p

Gość pierwszy gość
Przykro mi, ale nie jestem Beruthiel. Zapraszaj, ja też jestem fajna.

Tylko Beru zwraca się do mnie per Edelgaście, ale mniejsza o to:p To w takim razie Ciebie zapraszam do tego Sturbucks'a :D

Gość pierwszy gość
Dziękuje, chętnie pójdę Tobą, jeśli ta druga nie chce. :) Edelgaścik musisz jednak trochę poćwiczyć, dzisiaj marnie ci poszło, ale trening czyni mistrza, będziemy codziennie przerabiać zapraszanie i kiedyś dojdziesz do takiej wprawy że szatynka będzie twoja.

Gość pierwszy gość
I jeszcze musisz popracować nad słownictwem jak się zwracasz do kobiety.

Gość gość
daj sobie spokój lepiej piwko wypić

Gość pierwszy gość
A kto mówi do kobiety " nie świruj" ? No kto?

Gość gość
eee tam możesz zapisać sie na muay thai przynajmniej czasu nie stracisz

Gość gość
Mowisz hej szatyna, chcesz mieć syna? Chodz do bramy, pogadamy.

"daj sobie spokój lepiej piwko wypić" Piwa już trochę wypiłem, a i trochę whisky i wódki się znalazło, a i tak nie za wiele mi to dało...:p

21.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość - kolor włosów mojej koleżanki z pracy właściwie podchodzi pod ciemny blond, więc efekt mógłby być różny...

Gość pierwszy gość
Oszukujesz! Nie dość że opuszczasz lekcje (czyli wagarujesz), podpijasz w samotności, to jeszcze próbujesz usprawiedliwiać pijaństwem swoją niesubordynację i niewydolność językowo-składniową.

Gość pierwszy gość
Jęzor! Zapomniałam pokazać jęzor! :P

Lekko wysunięty języczek to oznaka skupienia u człowieka i wyższych naczelnych.:p Nie słyszałaś?:D

Gość pierwszy gość
Jeśli tak, to twoją aktywność na tym topiku można podzielić na dwie fazy - od 15:25 do 19:56 byłeś totalnie zdekoncentrowany, a od 19:56 jesteś taki skupiony że hej. Ciekawe co takiego robisz co wymaga takiego skupienia? Jesteś w toalecie?