Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Siostra cioteczna ochłodziła relacje ze mną

Polecane posty

Gość gość

nasze relacje zawsze były takie sobie nie byłyśmy zżyte ze sobą, zresztą jest miedzy nami różnica 6 lat, jej rodzina jest dosyc zamożna, moja wcale, jej ojciec i moja matka to rodzeństwo, jej ojca nikt nie lubi w całej rodzinie,bo wszystkich obraża, wywyższa się, wszystko zaczeło się na pogrzebie naszej wspólnej babci, ona ją kochała ja nie, ona płakała ja nie i nawet nie byłam przejęta pogrzebem, babcia moje rodzenstwo cioteczna zawsze lepiej traktowała, nadskakiwała im a ja i mój brat byliśmy gorzej traktowani, pamiętam z dziecństwa jak im nadskakiwała chwaliła stawiała za przykład a nas z bratem obgadywała do rodziny, generalnie my widzielismy jak traktuje sie nas a ich i nigdy nie pokochałam swojej babci, nawet jej nie lubiłam i mysle ze z wzajemnością, z koleji moja siostra to oczko w głowie swojego tatusia typ prymuski, tatusia który wszystkich obraza a oni usprawiedliwiają jego zachowanie niby twardym charakterem (prawda taka że to kawał chama, prostaka i s*******a który potrzebuje psychiatry) i mu nadskakują, siostra jest osobą zamożną dobrze zarabia, kilka lat temu jak jeszcze chciałam sie znią zaprzyjaźnić to chwaliła mi się swoimi wycieczkami do Egiptu, Turcji tzn. że poznała tam z koleżanką jakis chłopaków i balowała tzn, ona się tym chełpiła byłam w szoku bo to dla mnie była zwykła seksturystyka, mówiła też o jakims chłopaku z którym była tylko dla seksu i wiecie co zrozumiałam ze zawsze chciałam się zaprzyjaźnic z kims kto nie jest tego wart, z kimś kto ma niskie morale i z kimś kto zawsze uważał sie za kogoś lepszego, od pogrzebu mojej babci minął rok i od tego czasu zero kontaktu, teraz zastanawiam się jak się zachować na jakis spotkaniu rodzinnym ws stosunku do kogoś takiego kto traktuje mnie z góry i uważa sie za kogoś lepszego

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować