Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owul

Castagnus a testy owulacyjne pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość owul

Castagnusa biorę od tygodnia. Kilka dni przed rozpoczęciem kuracji testy owulacyjne (z allegro - które robię codziennie) wychodziły dwie kreseczki z tym że ta testowa była bladziutka. Z opisu instrukcji niby test negatywny. Po kilku dniach zażywania castagnusa zaczął mnie bardzo boleć lewy jajnik taki kłujący ból.Ból utrzymywał się przez 2 dni wczoraj był najbardziej intensywny dzisiaj już dużo lżej boli. Byłam pewna że to może już owu wywołane przez castagnusa ale dzisiaj zrobiłam test owulacyjny i oooo.... TYLKO 1 KRESKA.... O co chodzi??? Czemu te testy wykazywały tyle dni (ok 7 dni) leciutką drugą kreseczkę a ten nie pokazał już jej? Test ciążowy zrobiony dla pewności wyszedł negatywnie. Pomóżcie, bo nie wiem co mam o tym myśleć czy może się udało nam zajść :)??? Miałyście takie coś????

Gość owul
naprawdę nikt nic nie wie? Żadna tak nie miała? Dodam, że od wczoraj zaobserwowałam jeszcze poprawę cery może to też ma jakiś związek z działaniem cast?

Gość gość
wiem jedno testy owulacyjne z allegro sa do kitu(przynjamniej te co ja kupilam) wogole mi nie pokazaly owulacji mimo ze czulam ze ja mam(bo zawsze mnie bola jajniki w polowie cyklu) na nasteony miesiac kupilam testy owulacyjne z apteki o wiele drozsze ale wszytsko ladnie mi wyszlo i kiedy mam owulacje(pokrylo sie to z bolem jajnikow) takze nie sugeruj sie tetsami z allegro

Gość owul
ok ale pomijając już testy niepokoi mnie to co się ze mną dzieje. Dzisiaj rano w toalecie zauważyłam malutki skrzepik krwi z niteczkami później nic. Od razu zrobiłam test owu i ciążowy (niestety oba z allegro) na teście ciążowym 1 krecha a na owu druga krecha jest ale bardzo słaba. Test owu robiony z porannego moczu bo ponoć wykrywa bardzo wczesną ciążę. Dodam, że okresu nie mam od 3 miesięcy (od porodu), nie karmię i przeżyłam bardzo silny stres co zapewne jest przyczyną braku miesiączki. Sama nie wiem co o tym myśleć czy to ciąża czy jakieś zaburzenia wywołane przyjmowaniem castagnusa ???

Gość gość
o rany,że by test owu uzanc za pozytywny 2 kreska musi byc identycznej barwy jak testowa albo ciemniejsza nie wmawiaj sobei ciązy

Gość owul
nie wmawiam. Byłam w ciąży 2 razy więc wiem jak to jest. Tylko że nigdy nie miałam takich plamień i śluzu z krwią, więc nie wiem o co chodzi? Czy to Castagnus coś namieszał?