Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chlopak mnie ignoruje?

Polecane posty

Gość gość

widujemy się bardzo rzadko, raz na kilka tygodni. pomimo mojego ciągłego wychodzenia z inicjatywą, on nigdy nie chce/nie może/nie ma czasu się spotkać. czasem mu się tylko przypomnę i napisze, że tęskni na początku, jak to na początku, było zupełnie inaczej żadna rozmowa nie pomaga, nie wiem już, czy to da się jakoś naprawić

Gość nie naiwna
odzywa się jak mu się chce ******* żałosne :o

Gość gość
Ja mam podobnie od kilku dni. Znamy sie krótko co prawda ale do tej pory bylo bosko. Nqgle z dnia na dzień coś sie zepsuło a ja nie wiem dlaczego... Żadna rozmowa nic nie daje, nie wiem czy walczyć czy odpuścić. To nie w moim stylu uganiac sie za facetem i walczyć o niego.

Tego to ja nie rozumiem??? Jak można uganiać się za facetem i na dodatek łaskawie prosić żeby zechciał spotkać się z Wami?! Dziewczyny, czy Wy nie macie choć odrobiny godności?! Jesteście jakieś ułomne, czy jak?

Gość gość
Nie można takich dupków olać? Tego kwiatu jest pół światu!

Gość Abora
zignoruj go na jakiś czas. zobaczysz, sam przyleci do Ciebie. niech on się poczuje tak samo, jak Ty. może jest przyzwyczajony do tego, że dziewczyna się za nim ugania, ale trzeba takiemu pokazać co traci przez takie traktowanie, ale mogę się przyznać, że nie byłam lepsza. w związku, w którym byłam naprawdę z miłości, często zdarzało mi się "olać" przez to, że ktoś przychodził, że nie mogłam wyjść, nie robiłam tego celowo i muszę przyznać, że to strasznie niszczy związek. niestety, mój chłopak nie był wyrozumiały dla mnie. a jak byłam w związku bez miłości to było zupełnie inaczej. nie odpisywałam cały dzień jak mieliśmy się widzieć, dawałam znaki życia pod wieczór, jak mi się "zachciało", on coś podejrzewał, ale nie mogłam mu o tym powiedzieć, ciągle miałam wymówki, a jako że on mieszkał ode mnie dalej i przyjeżdżał na weekendy, na początku co tydzień, potem 2-3 to mogłam go troszeczkę olać. mówię o tym dlatego, że być może musisz porozmawiać z nim normalnie. powiedz wprost, że gdyby tęsknił to chciałby Cię często widywać, a nie znajdować jakieś żałosne wymówki. nie na tym to polega. pozdrawiam.

Gość gość
Toteż właśnie mówię, że to nie w moim stylu prosić sie o spotkanie i uganiac za facetem. Ale zależy mi na nim bo juz czuje do niego coś głębszego. To nie jest proste tak "olac" .

Gość Abora
uwierz że jeśli będzie Cię traktował tak dłużej - Twoje uczucie do niego wygaśnie, a wtedy on będzie żałował co stracił.

Gość gość
Ale ile nerwów sie przy tym straci... I przy okazji zaufania do kolejnych facetów.

Gość Abora
owszem, ale przynajmniej następnym razem będziesz chciała poznać dokładniej chłopaka. będziesz chciała przed wyznaniem mu uczucia sprawdzić czy przypadkiem nie będzie Cię olewał choćby w przyjaźni. choć czasami faceci robią dobrą minę do złej gry, uwierz. są wspaniałymi aktorami.

Gość gość
To nie jest mój pierwszy związek i pierwsze zakochanie. Nie mniej boli bo obiecalam sobie że nigdy wiecej ale przy jego boku i za jego namowom, otworzylam sie. Jak widąc nie opłacało sie. Ciekawe czy dotrzyma slowa i przyjedzie dzis tak jak obiecał.

Gość gość
wiesz..takie zachowanie może wynikać z problemem z zaangażowaniem tego chłopaka..niby chce niby nie ale on nie wie czego chce, boi się zaangazowac bo jest niedojrzały może?