Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciążowy ciąża

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny. Staramy się z partnerem o dziecko. 1 kwietnia zaczął mi się okres i skończył 6 kwietnia. Cykl między marcem a kwietniem trwał 30dni. poprzednie cykle tak 28,29 dni Kochaliśmy się 6 kwietnia i od 11 kwietnia do 20 codziennie ponieważ niewiem dokładnie kiedy mogla wystapić owulacja. Niby kalkulator dni płodnych wyliczył mi,że między 16 a 17 ale nieiwem czy ufac temu. robiłam testy owulacyjne ale też słabo wykazały cokolwiek. Czy jak bym zrobiła dziś wieczorem lub jutro rano test ciążowy to czy on by juz mógł po tylu dniach wykazać domniemaną wczesną ciąże?? Miesiączkę powinnam dostać między 30kwietnia a 2 maja ale nieiwem czy tyle wytrzymam

Gość gość
Test wykonuje się najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki.

Gość gość
zdecydowanie za wczesnie

Gość gość
20 kwietnia był wczoraj wiec nie ma co.. zrób za tydzień

Gość gość
skoro starasz się o dziecko, to powinnaś wiedziec, że dni płodne się obserwuje, a nie sprawdza w kalkulatorach, a co do testu, to robi się go najwcześniej po 14 od owulacji

Gość gość
ja tez nie moglam sie doczekac wyniku naszych staran, zrobilam test wczesniej i nic , jedna krecha, wyczytalam na necie , ze test owulacyjny pozytywny rowniez moze stwierdzic ciaze, zrobilam i tez negatywny. a wiec nadzieja wygasla. w dzien spodziewanego okresu , wieczorem zrobilam test ciazowy i wyszla druga blada krecha...a wiec cierpliwosci , bo mozesz sie tylko niepotrzebnie smucic, dodam , ze test przed okresem zrobilam 12 dni po owulacji(ten wyszedl negatywnie)