Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci z małymi penisami powinni mieć zakaz rozmnażania

Polecane posty

Gość gość

zeby nie tworzyc kolejnego pokolenia z glizdami 13cm

Gość gość
Dla takich i tak są prostytutki. 13cm to ma chlopiec z podstawowki

Gość gość
Akurat 13 cm to średnia europejska. Połowa ma mniejsze a druga większe. Ja też bym chciał żeby każda babka miała miseczkę C lub D, ale tak nie jest i trzeba się z tym pogodzić. A poza tym długość pały nie gwarantuje ochoty na seks. Zupełnie jak z mocą silnika w samochodzie. Możesz mieć 60 KM a okaże się że nie poszalejesz, bo to ciągnik (TIR) :)

Gość gość
13cm miałem w wieku 12lat, teraz 19, wspolczuje facetom z czyms tak malutkim. Ja bym sie załamał :D

Gość gość
Miało być 600 KM

Gość mamycycek
Ale głupoty piszesz .. że byś się załamał. :) A ile masz wzrostu? 210cm?

Gość gość
gosc - połowa ma 13? Przez 10lat trenowalem pilke reczna i widzialem w szatni czy pod prysznicami penisy kolegow, zwisające i stojace i na palcach jednej reki moge policzych tych z tak małymi :D nie wiem kto zaniza te srednie, chyba jakies niedorozwinięte knypki :D

uwierz mi że 600 konnym ciągnikiem da się poszaleć, obejrzyj tych wariatów na you tubie co robią takimi wozami, oczywiście bez naczep

Gość mamycycek
Cytat z wikipedii ... " Istnieje szeroko rozpowszechnione przekonanie, że długość penisa u mężczyzny ma bezpośredni związek z jego sprawnością seksualną oraz satysfakcją partnerki podczas stosunku płciowego. Seksuolodzy zaprzeczają temu i podają, że długość normalnego penisa w czasie spoczynku wynosi 6–10 cm, a podczas wzwodu (erekcji) 11–16 cm, podczas gdy głębokość pochwy to średnio 10 cm." Czyli, że środek pomiędzy 11 i 16 cm to 13.

Gość kurdekurdekurde
to jedź do afryki tam mają duże ale cie później zjedzą

Gość gość
Ustami im mierzyłeś czy linijką ?? :p

Gość gość
Do gościa, który 10 lat grał w piłkę ręczną Mierzyłeś im za pomocą linijki czy ust ?? :p

Gość mamycycek
Piłka ręczna to nie sport dla kurdupli. Raczej dla kingkongów. Jak gość ma rozmiar buta 46-47 to nie oczekujmy, że będzie miał fujarkę 10 cm. Tam są po prostu dorodne samce i takie muszą mieć gadżety! Ale jak facet ma 165 to fujara 19 cm przy takiej posturze jest wręcz groteskowa. Znaj proporcje mocium panie! :)

Gość gość
Dobra... pod warunkiem, że panie z miseczką mniejsza niż C też będą mieć ;) Ponad 13 centymetrów mam, i nie będę musiał patrzeć na te deski.

Gość mamycycek
Oczywiście, że pałka ma znaczenie. Jak jest za mała to sporo pozycji odpada... niestety. Ale nie ma się czym podniecać. Dziś panny lecą raczej na grubość portfela a nie na długość pały. Tak więc każda potwora znajdzie swego amatora - nawet jeśli ma skromnego penisa.

Gość gość
Kobiety mają takie wymagania ze niedługo muzykom będą mówić ze mają male

Gość gość
Na końcu pozostanie im zoofilia :D