Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shes a creation of able hands

Poznałem przez portal randkowy psychopatkę, która zniszczyła mi życie i zdrowie

Polecane posty

Ostrzegam was, te portale nie pozwalają poznać człowieka takim jaki jest na prawdę. Od początku wiadomo, że nie chodzi tylko o znajomość, więc człowiek udaje. Ona udawała, ja się zakochałem, na początku było świetne. Potem cierpienie, ból, rozpacz. Okazało się, że jest psychopatką niezdolną do odczuwania emocji.

Gość sandraloloo
Też tak poznałam faceta spotkałam z nim jednak zakończyłam to bo wydał mi się "dziwny" obawiałam się go, szantażował mnie emocjonalnie :o masakra

Dlatego trzeba uważać. Tam siedzą 3 typy ludzi. Desperaci, świry, i ludzie którzy chcą sobie porobić żarty. Ja wszedłem po to by się ponabijać i wszystko się źle skończyło.

Gość gość
Spotkaleś takiego samego nieudacznika! :D

Gość sandraloloo
Ja w sumie poznałam faceta bo sam napisał do mnie- nie był to portal randkowy bo nie szukałam nikogo, jednak po tej znajomości wyleczyłam się z takich zabaw :classic_cool: swiry- to dobre określenie, pewnie czujesz się zawiedziony być może za bardzo się zaangażowłeś nie warto- wiadomo opisując siebie udajemy nie da się poznac kogoś w 100% kolezanka zakochała się w podobny sposób w facecie, okazało się że ma żone i dzieci ;)

Gość gość
A ja muszę się wyłamać z waszych opinii ja poznałem na sympatiiplus moją żonę i jestem szczęśliwy, może po prostu szaleliście na nieodpowiednich portalach randkowych i tyle!

Gość gość
Ja weszłam na chat międzynarodowy. I powiem wam, że przynajmniej nasze świry są oswojone.

Gość gość
widocznie nie spełniałeś jej wymagań na coś poważniejszego, przyjmij kosza z godnością i nie płacz jak mały chłopczyk w piaskownicy