Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

22 lutego współżyłam z chłopakiem, 7 marca miała pojawić się miesiączka która pojawiła się 9 marca, miałam dostać następną 9 kwietnia mamy 21 a miesiączki nadal nie ma. Po ostatniej miesiączce się uspokoiłam, bo skoro się pojawiła, ciąża była wykluczona w dodatku zrobiłam wtedy dwa testy ciążowe który wskazały jedną kreskę, więc obawy odeszły, teraz miesiączki nie ma, więcej razu do współżycia nie doszło, tydzień temu zrobiłam test, znów wynik negatywny, a doszedł ból pleców, pobolewa mnie czasem brzuch jak na miesiączkę, ale to już długo trwa, oraz od wczoraj straszny ból piersi..Proszę o rady

Gość gość
Ale jakie rady? Skąd ktokolwiek z nas ma wiedzieć, czy jesteś w ciąży, czy nie? Internet to nie aparat USG..

Gość gość
a czy ja napisałam że chcę żeby mi ktokolwiek tu stwierdzał ciążę ?!

Gość gość
u mnie okres przesuwa zmiana pogody, jaką ostatnio mieliśmy okazję obserwować. Przyszła wiosna i Ci się trochę poprzestawiało :) myślę że wszystko ok

Gość gość
To czego oczekujesz? Pytanie brzmi "czy moge byc w ciazy?". Odpowiedz teoretycznie byl seks moze byc ciaza. Praktycznie nie jestesmy wrozkami skad mamy wiedziec?jakiej rady oczekujesz? Idz do lekarza bo jakas przyczyna opoznienia miesiaczki i boli moze byc. Jaka? Skad mam wiedziec, nie jestem lekarzem.

Gość gość
dziękuję za normalną odpowiedź, mam nadzieję że to jest trafne wytłumaczenie

Gość gość
dziękuję za normalną odpowiedź, mam nadzieję że to jest trafne wytłumaczenie

Gość gość
hm, na tym forum zadaje się pytania więc nie wiem w czym problem, chciałam się poradzić, a nie uzyskać diagnozę.

Gość gość
Jezeli wiosna jest dla ciebie trafnym wytlumaczeniem braku okresu, boli brzucha i piersi to faktycznie porazajaca diagnoza. Idz do lekarza niech zobaczy czy wszystko w srodku ok a nie sluchasz takich rad. No pomysl dziewczyno.

Gość gość
Próbuję myśleć racjonalnie, ale przez ten stres dwu miesięczny trudno myśleć normalnie

Gość gość
To moja rada brzmi idz do lekarza a nie czytasz tlumaczen typu "zrobilo sie cieplo". Nikt tutaj nie wie czy jestes w ciazy czy nie. Tak samo nikt nie wie co sie dzieje u ciebie ze tego okresu nie masz.