Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaKce

Szukam miłości...

Polecane posty

Gość OnaKce

Jak w temacie....po 40 ,z Katowic..... Nie chce już być sama.... Ale,wymagam od siebie i też oczekuje aby ktos wymagał od siebie......

Gość gość
daj znać jak już znajdziesz

Gość OnaKce
Hm...nie wierzę,że znajdę... wiem,absurd:)

Gość OnaKce
no właśnie to robię :) "stwarzam" okazję :) Realnie nie mam czasu,na sympatii niewypały,na ulice nie wyjde z takim napisem,tutaj moge tak się reklamować ;)

Gość gość
a co to takiego Ta Miłość bo nie mam pojęcia

Gość gość
chcesz cierpieć przez jakiegoś szwanca, zwariowałaś? ja właśnie nie chcę miłości, miłość mam w d***e, nienawidzę jej!

Gość OnaKce
Powiem szczerze,że tez już nie wiem....a myslałam,że wiem.... Hm....miłość to uczucie,które sprawia,że nie potrafisz bez tej osoby żyć.....

Gość OnaKce
Hm....znam to uczucie,cierpienie z odrzuconej miłości... Ale cierpi się tylko wtedy,gdy się kocha-a nie jest się kochanym.... A ja własnie chce miłości-czyli nie tylko kochać,ale być kochaną.......

Gość gość
faceci to tylko potrzebują od nas sexu a nie miłosci oni nie wiedzą że coś takiego istnieje

Gość OnaKce
nie da się stworzyć miłości...żadne pieniądze,żadne czary,nic nie stworzy miłości... To takie wredne uczucie,które albo jest,albo go nie ma.... Nieraz ktoś chciałby kochać,anie potrafi.... No właśnie,nie da się miłości stworzyć.... Wredne uczucie.....;) Albo jest,albo go nie ma....;) Tez go nie lubię ....;) Ale...bez miłości tej odwzajemnionej ciężko żyć.....

Gość gość
ja nie lubię jak mnie "kochają", bo to zawsze nie ci, którymi jestem zainteresowana, ci którymi ja się interesuję "kocham", mają mnie gdzieś... jeszcze nie było tak, żeby mnie jakiś facet kochał a ja jego i na odwrót... a mam 28 lat w sierpniu - myślałam, ze teraz bedzie inaczej, zakochałam się, a on i tak mnie olał, zanim cokolwiek się wydarzyło ;) pieprzę to

Gość gość
lepiej zyć bez miłości odwzajemnionej niż z nieodwzajemniona

Gość Vivianaa
ja mam fajnego znajomego w Katowicach, jest sam, po 40 - tce. Chciałaby kogoś poznać, ale nie szuka. Mogę Ci podać jego @. Jeśli tylko chcesz. ;)

Gość OnaKce
Nie tylko faceci,my tez potrzebujemy seksu.... Podstawą UDANEGO związku to miłość i seks..... Jak jest jedno,a nie ma drugiego-związek umiera.... Faceci mają inny problem,oni potrafia kochać,tylko nie mają silnej woli aby innej kobiecie odmówić....;) Ale,sa tez takie kobiety;) Jesli jest miłość,jest wierność.......Nie ma miłości,nie ma wierności.... Facet kocha inaczej,mówi że kocha,a seks z inną to tylko seks...nic więcej ;) On dalej kocha swą kobietę ;) Tylko pytanie,czy my to akceptujemy czy nie.... Sa takie,co wybczają,akceptują.....ja nie.....

Gość Vivianaa
Przepraszam, "chciałby" mały błąd się wkradł. ;)

Gość OnaKce
podaj maila.....;) Hm...to najgorsze,gdy kochamy-a ktos nie kocha,albo ktos nas kocha a my nie potrafimy kogos pokochać... A mówiłam juz tutaj,że miłośc to wredne uczucie?:)

Gość OnaKce
Mała ciekawostka,pojęcie "fajny","normalny" jest względne i bardzo subiektywne.... Prosze zauważyć,że każdy o sobie mówi: jestem normalny.....A róznie to bywa gdy popytamy znajomych,albo sami ta osobe poznamy lepiej... Tylko osoby z zaburzona osobowością,powiedż że nie sa do końca normalni ;) A każdy powie :jestem fajny,normlany,szukam normlanje kobiety...A ta "normalność" często ma wiele twarzy...;)

Gość gość
Skad jestes, wiem K-ce, ale dzielnica ?

Gość OnaKce
Nie ma znaczenia dzielnica ;) Jestem mobilna.....;)

Gość gość
mnie by najbardziej pasowal tauzen

Gość OnaKce
Trzymam kciuki za "stwarzanie" miłości ;) Jeśli Ci sie to uda-będziesz bardzo bogatą osobą,wiele ludzi na świecie oddałoby ostatni grosz-aby "stworzyć" miłośc ;) Ja pierwsza jestem w kolejce;)

Gość Vivianaa
Ale mogę Ci go przesłać na bardziej intymne miejsce? :P

Gość OnaKce
Nie mam takich;) zanikneły ;)

Gość OnaKce
Tylko serce zostało....:) I nie wiem po co,jestem o to też zła:) Bo przez nie-musze szukac miłości:) I to na czaterii...masakra;)

Gość OnaKce
malina- bossskie:) wręcz pierwiastek boski,tak Bóg stworzył świat podobno...:) ] Jestes wielka :) A ja tyle lat czekam i sie głowię,co tu zrobić.....;)

Gość OnaKce
No więc szukam tej miłości.... A widzę,że tutaj też jej nie ma.....:(

Gość gość
malina to chłop