Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DONATAN I CLEO Nowa Piosenka

Polecane posty

Gość gość

Cleo: Mam wiarę, że wszystko mogę zmienić. I sprawię, że połączy to, co nas dzieli. To, czego chcemy łatwiej osiągnąć wspólnie, Nieważne jak jest źleeeee,I sprawię, że połączy to, co nas dzieli. To, czego chcemy łatwiej osiągnąć wspólnie, Ale musisz jeszcze raz zaufać, wiem że to trudne! Mamy to, czego innym brakuje (miłość, pokój, wzajemny szacunek!) Nadmiar emocji by wszystko uprościć bo, Zbitych fragmentów lustra nie umiesz dopasować, Przyjdzie pora, powiem "chodź tu" Spojrzę Ci w oczy i zaczniemy od początku. Cicha woda Cicha woda

Gość gość
to tylko fragment. Piosenka nazywa sie "cicha woda" i premiera piosenki juz jutro ❤️

Gość gość
cleo & sitek- cicha woda prod. Donatan.. premiera 23 kwietnia

Gość gość
wypad z tym szitem

Gość gość
to lepsze: jestem nadczłowiekiem, mój świat jest jak kostka Rubika zbyt skomplikowana, skarbie, ty rozmyślasz, Kupidyn się skrada myślę jak jaskiniowiec, idiotko moje życie to Truman Show, wszystko, co mam to muzyka, suko! Skończyłem z uganianiem się za każdą d**ą pod słońcem wiele księżycy temu więc udawaj, że mój fiut jest balonem i bierz go do ust lepiej się przyłóż, jeśli chcesz mieć jakieś dalsze szanse pewnie myślisz, że jesteś z******ta, bo powiedziałem ci, że jesteś piękna? bad meets evil

Gość koffkongen DEXAcrator 666
Dzwońcie do mnie na 897671982 Pogadamy se o życiu i pobrechamy! NIGDY PO IMIENIU! Zawsze jestem i odbieram! Nudzi mi siw od dobrobytu! Dajcie ten numer samotnym koleżankom! Komórek nie lubię! Tylko laseczkię Wpadajcie do mnie na seks blondynki naturalne! O imię i nazwisko mnie nie pytajcie, bo mam ich miliardy i tryliardy! Nie wypytujcie się! Ójciec nieznany będzie! Kromera 9/14, 11-100 Lidzbark Warmiński kochane i jedyne Wy moje!