Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona miłością

Mój facet zabił we mnie całą miłość po 1,5 roku związku i mieszkaniu razem

Polecane posty

Byliśmy tacy zakochani, wydawało się że wreszcie się odnależliźmy. Szybkie tempo, codziennie spotykanie, po roku wspolne mieszaknie. A wtedy już z każdym miesiącem było coraz gorzej... Na początku oznajmił mi że ma długi, ok jakoś to zaakceptowałam. Potem proza życia i nic by w tym złego nie było, ale on codziennie mnie krytykował. Za wszytsko, niby w żartach ale ciągle cos było nie tak. Nie tak ubrana, nie ta fryzura, zle rozzwieszone pranie, czemu leżę a nie sprzątam. Kręcił głową gdy tylko coś mu sie nie podobało.Rozkazywał mi- jedz zmień opony w samochodzie, jedz do mechanika. Moim zdaniem to on powinien sie tym zainteresować. Pracę mam lekką i kończę ją wcześnie i to jego też wkurza, ciągle mi to wypomina ze w pracy nic nie robię, a po pracy oczekuję ze będę wszytsko ogaraniać w domu.

Seks chciałby najchętniej codzeinnie, ale już żeby o mnie sobie rpzypomnieć w ciągu dnia-pocałować, przytulic- to nie. On nawet nie pocałuje mnie jak wraca z pracy. Nie mam juz wcale ochoty na seks , mam go już coraz bardziej dosyć. Nie rozumiem jak można tak od siebie odpychac drugiego człowieka.

Zostaw go. Zostaw, póki jesteś młoda i masz czas ułożyć sobie życie. On nagle nie pokocha Cię bardziej, inaczej. Postanów i zrób to. Będzie przekonywał, uspokajał, może prosił...ale Ty postanów i bądź stanowcza. Abyś za rok, dwa, pięć nie żałowała, że zmarnowałaś czas.