Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkałam się dziś z obcym na minetkę.

Polecane posty

Gość gość

Dziś rano odwiedził mnie chłopak z którym od kilku dni pisałam na maila i dałam mu się wypieścić języczkiem, do niczego więcej nie doszło. Trochę stresu było, ale dobrze że zaryzykowałam i wreszcie ktoś mnie porządnie wypieścił :) ale mam super nastrój dziś :)

Gość gość
Gratulacje :)

Gość gość
To moze teraz ze mna sie spotkasz?

Gość gość
Owszem spotkam się, ale ponownie z nim :) przynajmniej takie mam plany :)

Gość gość
ogólnie to pierdze na to

Gość gość
Mam też chęć na Ciebie :) Napisz jak się można spotkać z Tobą, a mówię będziesz w siódmym niebie :)

Gość gość
mialas orgazm?

Gość gość
Głupie pytanie jak by nie miała to by się więcej z nim nie chciała spotkać

Gość gość
Po co mam się spotykać z innym jak tego już znam i wiem że jest miłym, delikatnym chłopakiem i umie posługiwać się językiem i ustami :) To chyba naturalne, że miałam orgazm... inaczej nie miałabym tak dobrego nastroju :)

Gość gość
podasz do siebie e mail ?:)

Gość gość
A po co mam podawać maila? Ja tu nikogo nie szukam, chciałam się tylko pochwalić że mam dobry nastrój ;) Ale tu pełno innych spragnionych pieszczot kobiet, poszukaj dobrze, a może i Ty kogoś znajdziesz :)

Gość gość
mnie akurat ty zaintrygowałaś;)

Gość gość
uwaga - to gej poluje na okazje!

Gość gość
Nawet gdybym podała swojego maila (czego nie zrobię), to i tak do niczego to nie doprowadzi, spotykać się z innym nie mam zamiaru skoro na razie mam już chętnego i sprawdzonego chłopaka, poza tym marna szansa że jesteśmy z tego samego miasta, a pisać na maila o świństewkach nie lubię, bo jak jest się singielką, to tylko niepotrzebnie rozbudza fantazje ;) Jak chcesz kogoś znaleźć, to nie szukaj tu, tylko poszukaj na jakimś portalu ogłoszeniowym ze swojej okolicy... ja poznałam go na gumtree :)

Gość gość
Do gościa wyżej... gejem nie jestem, choć przyznaję że wolę facetów, ale u kobiet to chyba naturalne ;)

Gość gość
U kobiet to norma:P

Gość gość
To jak ten chlopak taki kochany to nastepnym razem 69 a nir tylko o sobie...

Gość napalona Ewusia
Rudzi podstarzali bez tatuaży najlepiej minetę strzelają!

Gość gość
A co rude włosy wydzielają hormon orgazmu? ??

Gość agusia_27
A możesz napisać jak go poznałaś? I czy nie nalegał na coś więcej poza minetką? Bo sama się nad tym zastanawiam, ale boję się że trafię na jakiegoś zboka :(

Gość gość
agusia ja bym nie nalegał

Gość gość
Czesc, a wiecie co? Ja od ponad roku spotykalam sie z kilkoma facetami, dla zaspokojenia seksualnego. Na raz, na kilka, na troche dluzej. A lat mam nascie. :D Czysta przyjemnosc, obustronna.

Gość gość
Masz rację kobieto ! Też bym lizał wam wszystkim bo to uwielbiam :)

Gość gość
No to jak ty jesteś chętny do lizania każdej, to żadna nigdy ci na to nie pozwoli, boś zwyczajny napaleniec.

Gość gość
A ja szukam jakiejs kobietki moze jest chetna?

Gość gość
ja też miałam dzisiaj super minetkę. Niespodziewaną, szaloną ryzykowną. Wczoraj spotklałam w sklepiku sąsiada studenta - obydwoje kupowaliśmy bułeczki. Sympatycznie nam się gadało z powrotem, chociaż bardzo bliziutko Dziś też po bułeczki a na schodach ten sam sąsiad i proponuje, że mi przyniesie bo paskudnie pada. Wrócił momentalnie, wprosił się na kawę bo mu się skończyła. Zaskoczona miałam na sobie tylko legginsy i sportowy top. Przy kawie zdążyliśmy tylko ustalić, że on ma dziewczynę a ja chłopaka i taka wspólna kawa rano w takim moim stroju jest już niestosowna. Wstając od kawy orzekł, że w takim razie musi równie niestosownie podziękować mi za kawę. Podszedł, objął od tyłu, zasłonił oczy, postawił przed lustrem i odkrył piersi. Byłam pod wrażeniem zarówno uroku jak śmiałości tak, że dałam popieścić sutki. Po chwili już klęczałam przy fotelu z opuszczonymi legginsami i zrobił mi od tyłu cudowną minetkę. Pierwszy raz miałam minetkę od tyłu. Byłam tak podniecona, że nawet żałowałam, że nie wszedł we mnie naprawdę. A on na koniec - w końcu musimy zachowywać się przyzoicie, nie może być całowania i stosunku, to taka drobna koleżeńsko - sąsiedzka uprzejmość.

Gość gość
Gratuluję pomysłu!!!! Muszę przyznać że od pewnego czasu szukam takie Pani która kręci minetka,która to lubi, oczekuje i marzy! Uwielbiam piescic ustami-lizac ssac aż do orgazmow by zlizywac nektarek po odlotach.... Miałem kilka takich spotkań i jak Panie zapewniały że takiej minetki-polerki dawno nie miały lub że mają po raz 1-szy. A w to akurat wierzę bo orgazm w trakcie namietnych pieszczot myszki da sie wyczuć,ba nawet smakować strumień nektarku!!!! Tak więc zapraszam na podobne przeżycia PANIA, PANIE bo naprawdę warto przeżyć to cos,czuć motylki pod brzuszkiem, a już minetka od tylu to misterium i brama do raju.... Proszę o kontakt Panią, Panie z warszawki i mazowsza, kontakt na emaila lub telefon /698ZeroOsiemPiec985/ na poważnie i bez sciemy!!!

Gość gość
ricco...ja bym chciała, ale jestem z łódzkiego ;(

Gość gość
A może w Wawy byłaby chętna, oby tylko nie mężatka, ani zajęta.

Gość gość
A mężatce to się nie należy dobre lizanie?