Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzanonim

Jakie ćwiczenia na takie grube udziska??

Polecane posty

Gość xyzanonim

Witam. Powiem tak, tematów w kwestii odchudzania sporo diet też. Zapuściłam się. Wyglądam jak świnia, wiem mam 1,70 i ważę 68 kg z tym ,że cały tłuszcz u mnie odkłada się na dolnych partiach ciała. Chcę się pozbyć syfu z nóg raz na zawsze. Co proponujecie?? Żadne operacje nie wchodzą w grę tylko ćwiczenia i dieta. Daję fotkę. Na komentarze hejtowskie SR M Za opinie życzliwych dziękuję... Podszywaczy żegnam

Gość xyzanonim
Między kropką a jpg jest spacja trzeba ja usunac inaczej nie dalo sie fotki wstawic

Gość gość
Jesteś typową gruszką. Masz szczupłą talię i większe nogi. Niby nie można chudnąć z jednego miejsca. Ale może bieganie i dieta? Poszukaj na necie może filmików albo rad, jak wyszczuplić nogi. ;)

Gość gość
Moja siostra ma podobnie. Jest na diecie 1000 kcal, 5 posiłków dziennie i godzina ćwiczeń i łądnie schudła właśnie z nóg. Ale cycki też jej spadły.

Gość gość
No to najlepsze będą ćwiczenia dla gruszki. Proszę tu masz całą rozpiskę: http://www.jessicasmithtv.com/video_posts/pear-shape-workout-plan/. Ćwiczenia fajne, szczególnie ten 20min pear shape workout z ciężarkami - tylko uważaj, bo ja wziełam po 5kg i mnie potem 3 dni zakwasy męczyły ;D Ten HIIT to jakas masakra, ale przynajmniej pot się leje :P Jak czujesz, że to za mało, to dodaj sobie więcej ćwiczeń na nogi, tam u tej laksi masz zakładke z free workouts. Ogólnie fajna babka, miła sympatyczna i przyjemnie sie ćwiczy. Ja jestem na 2 tygodniu dopiero, teraz przez święta miałam przerwę, więc dziś zaczynam 3 tydzien :)

Gość Bruno Curtis
dobrze to wygląda, i będzie jeszcze lepiej wyglądasz jak zrzucisz trochę tłuszczu, kobieta powinna mieć uda, żeby dotrzymywać kroku mężczyźnie

Gość Agnmie
Mnie w zrzuceniu sadełka na udach i pupie pomogła piłka do ćwiczeń. W sklepach internetowych znajdziesz, ale one są marnej jakości, więc lepiej poszukać u profesjonalistów. Sklep rehabilitacyjny ACTIMED sprzedaj***ardzo dobry sprzęt. No i wygoogluj sobie jak należy ćwiczyć, żeby sobie krzywdy nie zrobić ;)