Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co się stało z moją koleżanką? dziwne zachowanie i przyciąganie?

Polecane posty

Gość gość

kiedyś była nieśmiała, zakompleksiona, rozmowy z nią były sztywne, drętwe, była mądra ale nudna, miała prawie zero znajomych. Teraz nagle wszyscy ją lubią, ciągle z kimś wychodzi gdzies, ciągle na piwko, na drinka, zakupy, super się ubiera, zadbała o urodę, podrywają ją obcy faceci, mało tego, ostatnio na fb napisała do niej dziewczyna z uczelni, zagadała ją,że wygląda sympatycznie i dodała do znajomych (miały kilku wspólnych) a ta się od razu z nią umówiła na piwo i już ma nową koleżąnkę, rozumiecie coś z tego?

Gość gość
no to super, uwierzyła w siebie:)

Gość bryyy
co , zazdrosna jesteś, że czułaś się w jej towarzystwie lepsza a tu nagle role się odwróciły?

Gość gość
tak nagle z niczego uwierzyła w siebie? nie jestem zazdrosna, ja zawsze miałam tłum koleżanek i byłam jej jedyną przyjaciółką , gdy nie miała nikogo a teraz mnie olała

Gość bryyy
myślę, że czuła się przytłoczona dawnym towarzystwem, nie umiała sie wnim odnalezć, czuła się obco i nie akceptowali jej wiec nie mogła się otworzyć i pokazac jaka jest naprawdę, a teraz trafiła między innych ludzi to uwierzyła w siebie i otworzyła się na świat , bo na dzien dobry nie uwazali jej za gorsza , ot cała filozofia

Gość gość
nie ma co jej zazdrościć, tylko trzeba wziąć się za siebie, bo nikt za nas tego nie zrobi