Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o Ewie Wachowicz i jej programie Ewa gotuje ?

Polecane posty

Gość gość

bo ja uwazam ze nie umie gotowac, duzo cukru, tluszczu ble

Gość GienekEugeniusz
A dajcie spokój ja to nie mogę jej ogladac, zawsze mówi tak po wieśniacku "a teraz ZAGLĄDNE do piekarnika" a nie mowi się zaglądne tylko zajrze, poza tym jak ktoś wyżej powiedział gotuje tłusto i potrawy wyrwane z d**y bo u siebie w domu bym nie podał tego typu "wymyślnych" potraw. Bardzo lubie KArola Okrase jego kuchnie ale WAchowicz odpada!

Gość gość
potrawy ma dobre i mozna sobie w domu je wykonac przpeisy w miare psorte i domowe ale jej sposób byc i ta gadka i wymachiwanie ręką takie gwiadorzenie normalnie nei chce sie przez to ogladac

Gość gość
jest ok, lubię ją przynajmniej jej przepisy są do wykonania i często z nich korzystam, natomiast te wyszukane tylko oglądam, zresztą liczy się smak a nie tylko wygląd jak w większości

Gość gość
Najlepsza jest ta jej córcia Ola :D moja córcia lubi to, uwielbia tamto, kocha to :D Ola kocha wszystko, umie wszystko :D dziecko skarb :D

Gość asocjalnaijuz
No i Olunia bez udzialu tatunia powstala, bo o takowym nie wspomina. A moze jej potrawy mu nie smakuja? Program bylby moze ok, gdyby nie ta wszedobylska, dyndajaca raczka. To mnie rozbraja ale i tak wole od slusznych porcji Maklowicza.

Gość gość
Ale wiocha :( zawiść i polska wredota żenada

Gość gość
Makłowicz jest beznadziejny, w sumie program z nim to takie ''coś'' zeby leciało w tle, gdy robimy cos innego. Kolejny kucharz na tvn o 20.05, powinni napisy dawac bo nie wiem co ten włoch sepleni, potrawy jak z restauracji, nawet nie chce mi sie tego robic. Nie ma w polskiej telewizji normalnego programu kulinarnego, z normalnymi smacznymi, prostymi potrawami, tylko jakeis cuda na kiju vide Pascal Brodnicki :O

Gość gość
...suszę skórkę pomarańczową i wrzuce ją do rondelka, wezmę łopatkę i mieszając nią moją skórkę pomarańczową zagotuję na małym gazie. potem zdejme z ognia, wleje szklaneczkę śmietanki, dodam łyżeczkę masełka, troszeczkę miodziku prosto ze słoiczka i wymieszkam drewnianą łyżeczką, która kupiłam na wakacjach na Kubie... a potem poleje moją polewą moje cieplutkie ciasto i odczekam chwileczkę jak zastygnie jak galaretka. zerzygać się można na tę jej polszczyznę....i w dodatku nie moze całego zdania powiedziec tylko zatrzymuje się po każdym słowie i wypowiada je tak wolno o oddzielnie jak dziadek z demencją starczą

Gość gość
Bo taki jest target, proste kobiety z malych miast i wsi oraz osoby starsze. Dla zboczenców z duzych miast jest taki Michel Moran czy Pascal

Gość gość
ten jej nieschodzący z twarzy uśmiech i zdrobnienia, mdli jak się to ogląda

Gość gość
Zgadzam się z komentarzami powyżej, dodam też na przykładzie ciasta karpatki taka niby wielka kucharka i znawczyni a daje proszek do pieczenia do karpatki, zaznaczam że nie chcę krytykować panie które dodają ale ona. Mi karpatka bez proszku to rosną prawdziwe Karpaty. Jeszcze jedno JEJ TE BRANSOLETKI NA DŁONI, miotające się w mące, cieście itd.osobiście mnie to obrzydza.

Gość gość
Nie mam zdania na tema gotowania tej pani, bo wq..i mnie jej osoba!! Chciałaby być fajna babka i udaje nieudolnie Nigelle Lawson- śmieszne to jest. Jak tylko widzę ten program natychmiast przełączam!

Gość Jar

Głupio się cały czas uśmiecha, a jej utyta figura świadczy że  głupio się odżywia. 

Pewnie w trumnie też  będzie się sztucznie uśmiechać.

Gość Michau
Dnia 22.04.2014 o 16:06, Gość gość napisał:

bo ja uwazam ze nie umie gotowac, duzo cukru, tluszczu ble

Ma fajne cyce w które bym wsadzil swoją glowe

Gość SzukamBEKI
Dnia 22.04.2014 o 22:05, Gość gość napisał:

Bo taki jest target, proste kobiety z malych miast i wsi oraz osoby starsze. Dla zboczenców z duzych miast jest taki Michel Moran czy Pascal

XD

Gość Lupo

Matko jak ja widzę już jej reklamę to dostaje dilerki a jak ja widzę damulke jedna to zygac mi się chce zamiast jej głupiego gotowania puścili by w to miejsce inny program o zwykłych ludziach którzy nie z swojej winy borykają się z bieda,chorobami. A ta paniusia niech się nie szczyci że bogata i wełbie jej się przewraca  🤮

Gość Hahaha81

Ze fajna dupcia z niej byla,nawet teraz jest dobra...Gdy widze jej cyce to mi wzdryga.

Gość Bogobojny...

Wszystko, co ona robi jest oparte na wieprzowinie. Na samą myśl mnie mdli. Tylko szynki i schaby:( feee:(