Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to możliwe że moi rodzice adopcyjni nie mają

Polecane posty

Gość gość

żadnych dokuemntów mojej adopcji

Gość gość
chodzi mi o to że chciałam sie cos o sobie dowiedziec cokolwiek mam 40 lat z rodzicami nigdy nie rzmawiałam na temat adopcji tzn wiem ze jestem adoptowana i gdzie sie urodziłam i tyle teraz zmarła moja mama ja mam 40 lat szukałam w domu jakiekos dokumentu ale nic nie znalazłam jest mój akt urodzenia ale nowy

Gość gość
chodiz mi np o wyrok sądowy

Gość gość
moi też nie mają, też mam 40 lat

Gość gość
nie chce pytać znajomych nie o ot chodzi bo cóz mogłam mame wprost zapytać ale nie chciałam jej prykrosci sprawiac bo ten temat omijała zawsze wiem ze urodziłam sie w stalowej woli i jestem domu dziecka i tyle

Gość gość
to moze po meldunku zniszczyli zameldowana jestem jak mam rok i 2 miesiace to by sie zgadzało bo jak miałam rok mnie adoptowali moja znajoma teraz adoptowała dzieci i ma wyrok a ja przegrzebałąm cąły domi nic takiego nie znalazłam

Gość gość
nie szukaj, nie warto, po co masz się dołować, dowiesz się że jesteś z patologii lub rodzice nie żyją co ci to da ? żyj własnym życiem czasem też myślę jak wygląda rodzeństwo, bo wiem że mam jakieś ale są ode mnie starsi, po co ich szukać ? to obcy ludzie dla mnie gdy nie znasz biologicznych rodziców nie wiesz też jakie choroby panowały w rodzinie, ale może lepiej nie wiedzieć niż się potem zamartwiać