Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justyna1719

chcę schudnąć 6 kg do czerwca :) kto się przyłącza :)?

Polecane posty

Gość anonimAn
Polecam Perfect Diet efekty są super, a do tego zdrowo i łapie się szybko nowe przyzwyczajenia no i masz u nich konsultacje z dietetykiem

Gość gośćzdaleka
Hej, dziewczeta moge sie dolaczyc? Mam 175 cm i waze 70 kg (sic!) I biore sie za siebie, od jakiegos czasu staram sie ograniczac, ale mam slabosc do slodyczy :/. Dzisiaj biegalam 12 minut (sprint) i teraz sobie poswicze

Gość mineralka123
Cześć Laski :) gośćzdaleka, pewnie że możesz, zapraszamy :) Co do biegania jeśli chcesz spalić sporo kalorii, a się nie zamęczyć - polecam interwały. Fajnie rozpisany jest właśnie taki marszo-bieg w treningu dla początkujących na jak-biegac.pl - sama stosuję :) Jak się dziewczyny trzymacie? Ja wczoraj nie ćwiczyłam (tylko spacer) i ze swojej kolacji dumna nie jestem....

Gość gosczdaleka
Ja wczoraj 60 pompek, 50 przysiadow, 50 pajacykow i 50 brzuszkow zrobilam dododatkowo, moze dla niektorych niewiele ale dla mnie sporo ale za to wczesniej zjadlam kilka cukierkow :/ A Ty mineralka cwiczysz cos? ;)

Gość gość
bylam na diecie salatowej a teraz wygladam tak no na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gosczdaleka
Dziewczynki a co wy zazwyczaj jecie na sniadanko? Ja dzisiaj zjadlam platki owsiane z rodzynkami i bananem, niektorzy powiedza ze bardzo kaloryczne, ale lepiej zjesc cos takiego rano niz wieczorem

ja dzisiaj joga przez godzine i 1,5 litra wody z cytryną i czuje się super. małe śniadanko bułka z pomdorem jajkiem i szczypiorkiem na drugie śniadanie jabłko .

Gość gosczdaleka
Ja na drugie sniadanie jeszcze czasu nie mialam, za to 1,5 h spacerku, bo na zakupach pieszo bylam. Zaraz znow ide do sklepu, rzeczy na obiad kupic. A wieczorkiem sobie pocwicze 12 min biegu/truchtu, 50 pajacykow, 60 pol pompek, 50 przysiadow i 50 brzuszkow, chociaz mozliwe ze brzuszki zamienie na cos innego, bo chyba zle robie i zamiast brzucha bola mnie plecy.

Gość gość
Ja muszę schudnąć 8 kg do lipca :/ Nie mam pojęcia jak się za to zabrać...

Gość gosczdaleka
Gosc odstawic slodycze, ziemniak, makarony, napoje gazowane, nic smazonego, zadnych zawiesistych sosow, max 5 posilkow dziennie w malych ilosciach, zadnego podjadanie i CWICZENIA to tak w skrocie

Gość mineralka123
Cześć Dziewczyny! O rany, ale miałam intensywny weekend... niestety wpadło coś słodkiego i nie jadłam regularnie :/ Jutro na szczęście poniedziałek i wszystko wróci do normy. gosczdaleka, pytałaś o ćwiczenia, więc z opóźnieniem odpowiadam, że staram się minimum 4 razy w tygodniu poćwiczyć. To są ćwiczenia z Mel B albo Natalią Gacką + codziennie szybszy spacer.

Gość goscasia
Hej dziewczyny, mam 174cm wzrostu i 70 kg wagi, przez ostatnie trzy lata miałam wagę w granicach 66-68 i naprawdę nie wyglądało to źle. Teraz jednak jak mam np okres, zatrzymuje mi się woda i puchnę dosłownie 2-3 kg i wywala mi ogromny brzuch. Zawsze cieszyłam się z plaskiego brzucha, mam szerokie biodra i to tam gromadziłam zapasy a teraz nie wiem co się dzieje. Mniej więcej raz w tygodniu zdarzy mi się jeść białe pieczywo, ogólnie gotuję kaszę gryczaną/jęczmienną i robię sosy z pomidorów lub warzywa inne dodaję i odrobinę mięsa. Nie używam praktycznie soli tylko dodaję mnóstwo pieprzu,papryki,curry, oregano i bazylii(zasadziłam też mnóstwo ziół na balkonie). Nie słodzę i piję kawę, co prawda z mlekiem ale piję też zieloną herbatę z pokrzywą, napar z roobios(?), hibiskusa. NIe wiem co robić żeby pozbyć się brzucha. Dopiero gdy moja waga zaczyna przekraczać 70 kg zrobiły mi się piersi. Nie cierpię mojej obecnej figury, tyłek jaki był taki jest, wielkie łydki i odstający brzuch jak bym miała piłkę. Może spróbować zrezygnować z nabiału i glutenu?

Gość Aria_
Witam, można się dołączyć ? W przeciwieństwie do was jestem niziutka;/ 153 cm.. ale również do wakacji w planach zrzucenie 4,5 kg. Jak ktoś jest wysoki to to wszystko gdzieś znika, ale jak jest niski.. no ale nie ma co narzekać ;D A więc można? ;P

Gość gość
Ja się odchudzam z figurą forever. To herbatka, która poprawia metabolizm i wspomaga odchudzanie. Sprawdza się zwłaszcza jak się już ma więcej niż 30 lat :)) Jestem dopiero na początku, ale moja koleżanka ją pije już od kilku miesięcy i naprawdę wygląda rewelacyjnie.

Wiatajcie kochane:) długo tu nie zglądałam bo wypadł mi ważny wyjazd.... niestety moja dieta też legła przez ten czas w gruzach.... ale od dzis już biorę się za siebie :)

Gość gość
właśnie robię No More Trouble Zones z Jillian, jest moc :)

Gość edika
ja się odchudzam stosując figurę detox - efekt odchudzania i oczyszczenia organizmu za jednym zamachem. No i też dobre samopoczucie jest, więc polecam.

Gość gość
ja mysle zeby jesc kasze jaglana przez 3 dni na oczyszczenie , potem wprowadzic warzywa i potem owoce

Gość renia0
witajcie , postanowilam od jutra zaczac odchudzac moj brzuch , wielka opone :) moge sie dolaczyc? , najwiecej problemow mam wlasnie z brzuchem , tylko zastanawiam sie jaka diete najlepiej wprowadzic, macie jakis popmysl?