Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dziewczyna która skończyła tylko studia licencjackie

Polecane posty

Gość gość

ma prawo czuć się gorsza od osób z mgr? Dodam, że ma duże doświadczenie zawodowe, żadnej pracy się nie boi, jest ambitna i chce w przyszłości uzupełniać wykształcenie...

Gość gość
NIE! I zapamiętaj to sobie ! Nie liczą się żadne studia tylko to co ma się w głowie inie daj sobie wmówić takich pierdół !

Gość gość
wyksztalcilem bande nierobow i mam tylko 600 zl emerytury podpisano: ksiadz uczacy religii w szkole

Gość gość
owszem ma prawo jeśli jest na tyle głupia by sobie wmówić taki kompleks

Gość gość
To Twoja sprawa jak się z tym czujesz, jednak fakty są takie, że osoba mająca tytuł mgr jest lepsza w oczach innych od tej która ma tylko licencjat.

Gość gość
Mam z tego powodu kompleksy, mimo że w przyszłości planuję studia magisterskie. Zrobiłam sobie przerwę, ponieważ nie chciałam na siłę kontynuować kierunku, który wcześniej studiowałam, poza tym chcę dobrze opanować język, by móc studiować filologię obcą.

Gość gość
Jest mi przykro, gdy ktoś mnie skreśla tylko dlatego, że mam niższe wykształcenie od niego. Czy naprawdę jestem kimś gorszym i bezwartościowym?

Gość hfsk
Nie jesteś bezwartościowa, ale masz gorsze wykształcenie, a u niego poziom akceptacji jest od pełnego wykształcenia. Ludzie tacy już są.

Gość gość
To przykre. Tylko w Polsce mierzy się ludzi w taki sposób. Możesz mieć pracę, możesz być zaradny, pracowity i samodzielny, ale co z tego, skoro i tak będziesz gorszy od ludzi, którzy mimo tytułu magistra często nie mają żadnego doświadczenia zawodowego?

i chce w przyszłości uzupełniać wykształcenie... x z tego co napisalas, to nie wyksztalcenie jest problemem tylko brak rozgarniecia

Gość gość
Sam jesteś nierozgarnięty.

Gość gość
Rozumiem, że to poczucie bycia gorszym dotyczy życia uczuciowego, skoro jest w tym wątku?;P

Gość gość
W jakimś sensie tak. Choć facet, który mi się podoba, nie czepia się tego. To raczej moje osobiste obawy.

Gość gość
Skończ jak najszybciej 2gi stopień, bo przerwa w studiach powoduje ogromne luki w pamięci i może być trudno Ci wrócić albo skończyć 2gi stopień. Wiedza nieużywana zawsze szybko z głowy ulatuje.

Gość gość
Akurat o to się nie martwię, ponieważ stale poszerzam wiadomości z dziedziny, którą wcześniej studiowałam. Mam bardzo dobrą pamięć, mnóstwo też czytam.

Gość dom wariatów WARIATKOWO
Inteligentka dla inteligenta! Frajerka dla frajera! Cwaniaczka dla cwaniaka! Debilka dla debila!

Gość dom wariatów WARIATKOWO
Bezrobocie olbrzymie i starszyzna pracę zabrała młodziakom!