Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znowu mój telefon nokia C2

Polecane posty

Gość gość

Poszła do naprawy wywaliłam 40 zeta ;/ na nowe oprogramowanie, i na nową kartę pamięci. No i wszystko niby śmiga ładnie ALE: moj aparat ma w d***e moja kartę 2 GB. Czyli dalej wszystko zapisuje na urządzeniu a to równa się mniejszy limit i jakość nagrania. Było lepiej i zapisywało się na karcie pamięci. Teraz kiedy daje w ustawieniach opcję zapisuj na karcie pamięci - karta nie jest sformatowana. Chcesz sformatować - ha ha i tak się nie da? I co teraz? Olać i korzystać tak jak jest czy pójść jeszcze raz do komisu żeby popatrzyli, może reklamacja?

Gość szeregowy czereśniak
w mojej c5 też czasem wyświetla komunikat.. Wyjmij kartę pamięci i nacisnij OK

Gość gość
Wyjęłam i nic. To samo i na starej i na nowej. Filmiki które mogę nagrywać to 34 sekundy bo zapisuje się na urządzeniu, przedtem było to bez limitu. Zdjęć też mogę napstrykać mniej choć mam kartę pamięci 2 GB ;/ Nie wiem na co mi ona jak i tak nie zapisuje na niej bo: jest niesformatowana..bez sensu...

Gość szeregowy czereśniak
może być tak, że za duża pamięć i tel może głupieć

Gość gość
Czyli co mam znów iść do tego komisu z reklamacją???? Uznają mi tą reklamację? Żałuje że dziś nie uparłam sie żeby mi założyli nową kartę pamięci skoro uznali że stara jest zła i nie spr czy wszystko śmiga jak powinno, nie pomyślałam...liczyłam że będzie ok. Nie chciałabym za naprawę zapłacić więcej niż za sam telefon. Chce znów wgrać muzykę i grę którą lubię a boje sie, że nie zapisze mi wszystkiego na urządzeniu bo jak widzę tylko tu zapisuje.A tu pamięć jest niewielka. Dodatkowo che mieć opcję kamerki i foto, bo po to też min mam ten telefon a Karta niby jest ale jakby jej nie było..

Gość gość
ja bym poszła raczej, albo naprawiają albo zdzierają kasę za nic. Ale fakt trzeba było stać i z nową kartą sprawdzić funkcje.