Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na niczym mi nie zalezy, jak to zmienic?

Polecane posty

Gość gość

Sama nie wiem o co wlasciwie chodzi, nie rajcuja mnie rzeczy ktore powinny? rajcowac dziewczynę w moim wieku. Kolezanki w moim otoczeniu ciagle gadaja o chlopakach, modzie itp., a mnie to nudzi, albo jakies plotki ze oo ten ma nowy samochod a ja udaje ze mnie to interesuje. Nie mam chlopaka, fajnych ciuchow, nie mam kasy i nie chce tych rzeczy, a chyba powinnam, dla wielu osob to najwazniejsze rzeczy, mi na niczym nie zalezy...

Gość gość
lubie zwierzaki, wyprowadzam psy w schronisku i troche dzialam w wolontariacie no i mysle ze na tych rzeczach mi zalezy, no ale na rowiesnikach i starszych osobach juz srednio, troche mam mentalnosc starej babki mam takie wrazenie...

Gość gość
*rowiesnikach i osobach troche starszych ode mnie

Na Twoim miejscu bym się nie przejmowała. Ludzie są różni, to że Twoje koleżanki coś interesuje nie musi oznaczać, że Ty też musisz to lubić. Ciesz się tym, co Ci sprawia radość, a nie przejmuj się tym, co myślą inni :)

Gość Tak szczerze drogie Panie
Popieram koleżankę powyżej - masz po prostu inne priorytety i tyle. Jeżeli są rzeczy, które lubisz robić to je rób, a tym, że jesteś inna od rówieśników jakoś szczególnie się nie przejmuj, tylko postaraj się znaleźć jakiś ludzi podobnych zainteresowaniami do Ciebie, bo inaczej od samotności i tej odmienności może Ci się w głowie poprzestawiać.

Dokładnie, na pewno uda Ci się znaleźć ludzi, dla których ważne są te same sprawy :) Nie trać nadziei!

Gość gość
poprawil mi sie humor, dzieki za rady :) nie ma sie co przejmowac.. wkurza mnie to, ze czuje sie taka "inna", ale nie ma co zmieniac sie na sile..

Gość Tak szczerze drogie Panie
Zastanów się, czy udawanie kogoś kim nie jesteś i zmuszanie się do lubienia rzeczy, których naprawdę nie lubisz... nie wkurzałoby Cię jeszcze bardziej?