Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki polki, rozpłodówki

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego dzieciate są tak bezczelne i roszczeniowe? Ustąp miejsca, przpuść w kolejce, toleruj darcie się, histerie i obślinienie Twojej kurtki przez jej szanownego potomka, bo "przecież to tylko dziecko". Uświadomcie sobie: zajście w ciążę i urodzenie dziecka to ŻADEN WYCZYN. Każda 15 latka może sobie sprawić taki "cud", więc przestańcie się zachowywać, jakbyście dokonały czegoś wielkiego.

Gość gość
bo te dzieci będą pracowały na twoją emeryturę więc trochę szacunku dla ich matek...

Gość Autorkapostu
Niczyje dzieci nie będą musiały na mnie pracować, spokojnie. Przez całe życie, nie mając dzieci, odłożę na tyle dużo, że całą emeryturę spędzę na ciepłych wyspach.

Gość gość
Jaka jest gwarancja, że dożyje emerytury? Średnia życia 65 lat, wiek przjeścia na emeryturę 67.

Gość gość
ty też kiedyś byłeś takim dzieckiem

Gość gość
załóżmy w wersji optymistycznej że dożyjesz

Gość gość
Założę się o kratę Warki Strong, że 90% dzieci tych matek stanie w kolejce po zasiłek do MOPSów/ GOPSów/ PCPRów bo nie potrafią skalać pracą swych zadbanych rączek 🖐️

Gość gość
ns emeryturę to każdy sam dla siebie pracuje a nie cudze dzieciaki, masz zrytą banię przez polską politykę, która jest antyludzka, antyrodzinna i antydemokratyczna

Gość leśńy filozof z lasu
Przed chwilą się ożeniłem i spłodziłem dziecko! Dzwońcie do mnie dziewczyny i kobiety to pogadamy se o życiu i miłości! Mój numer telefonu to +48897671982

Gość gość
aha...tam w zusie taki świstak siedzi i twoje pieniązki odkłada na twoją prywatna kupkę żebyś po nie za 30 lat mógł sięgnać.

Gość Dinna
Po co tak uogólniasz, autorko? Roszczeniowość nie zależy wcale od tego, czy kobieta jest w ciąży, czy nie. Jeśli baba jest roszczeniowa z natury, to w każdym stanie będzie to okazywać. Ja jestem w 6 miesiącu ciąży, sama jak do tej pory nie wymuszałam na nikim ustąpienia miejsca w kolejce czy autobusie, ale spotykam na każdym kroku życzliwych ludzi, którzy sami mi to proponują. Nie byłaś w ciąży, więc nie zdajesz sobie sprawy, że kobieta naprawdę wtedy może źle się czuć. Ciąża to nie choroba, ale wiąże się z nią sporo dolegliwości- na szczęście wiele osób to rozumie.

Gość gość
Jaką emeryturę? Zapomnijcie o tym, system chyli się ku upadkowi, jak nie zaoszczędzicie na stare lata to będziecie zęby w parapet wkładac, emerytury na oczy nie zobaczycie. A co do matek to sie zgadzam. Jechałam ostatnio tramwajem po 12godzinnym dyzurze zrypana do domu (skrzynia biegów w aucie mi poszła), a tu wchodzi mamuśka z drącym gówniarzem do tramwaju i ma do mnie pretensje że im miejsca nie ustępuje. takiego wała