Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zawaliłam?

Polecane posty

Gość gość

Dużo gadaliśmy, bez konkretów chyba byłą chemia..Spotykaliśmy sie przypadkiem często on coś tam chciał, proponował, przywoził mi kwiatka jak wpadał do kogoś. Tak przy okazji. Ja miałam blokadę bo on jest z 5 lat młodszy. Ale mimo to jakiś taki dojrzalszy, rozsądniejszy niekoniecznie taki bawi damek z fiu fiu w głowie. No i chyba to przetrawiłam ale: - Ja wyjeżdżam, on nie wie.. - cały czas nam coś utrudnia te przypadkowe spotkania. Np wiem że będzie . Przyjeżdża ( nie do mnie ) Ten po kogo przyjechał się śpieszy wiec mówi że wpadnie potem a potem zawsze coś wypada takie losowe przypadki. Dosłownie. I na serio Wiem z wiarygodnych źródeł. - na konkretne propozycje sms np czy przyjechanie w ciemno do mnie a nie przy okazji chyba brak odwagi - jak myślicie pocieszam się że tej odwagi brak? Z jego strony? Z mojej na pewno ..Bawi się? Jakby mu zależało to...??

Gość gość
jak wyjezdzasz to po co roztrzasasz

Gość gość
przecież wrócę nie, za trzy miesiące na chwilę a za kolejne 3 na stałe.

Gość gość
jakby mu zalezalo to pogadalby,zaprosilby jak nie robi nic to "nic" na rzeczy niema niezaleznie od tego jak bardzo bys tego chciala

Gość gość
Problem polegał na tym ze zapraszał ale ja przez te 5 lat różnicy jakby go zbyłam a potem nie było okazji .i fakt może sobie wmawiam.

Gość gość
No skoro cię zapraszał i został odrzucony to woli nie próbować lub faktycznie się bawi tobą a ma cie tak naprawdę daleko gdzieś. Szkoda, że nie możesz liczyć na te przypadkowe spotkania. Wiedziałabyś po jakimś czasie co w trawie piszczy. Teraz jak on się nie odezwie a ty to zrobisz to możesz albo zostać odrzucona, wyśmiana albo przyjmie cię z otwartymi ramionami. Wiem też że faceci bardzo się starają jak im się bardzo laska podoba. Widocznie nie wzbudzasz aż takich emocji ale tak ma połowa kobiet na kuli ziemskiej a facetów mają nierzadko z własnej inicjatywy :P

Gość gość
same nie wiecie czego chcecie.