Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem dziewicą i uprawiam seks oralny. Lubie minetę.

Polecane posty

Gość gość

Jestem " dziewicą" bo nie miałam jeszcze stosunku mimo 20+. A jak nie jestem " dziewicą" to kim? Pół dziewicą? nosorożcem? Lubie minety, kocham. I nie wstydzę się tego. Nie wstydzę się też ze mam potrzeby. Nie dorabiam do tego ideologii, nie czekam na ślub, nie jest to dla mnie oznaka szacunku do samej siebie że mnie nikt nie nadział, nie czuje się lepsza czy gorsza, tak mi jest wygodnie na razie, jak spotkam kogoś z kim chciałabym pójść na całość to po prostu pójdę

Gość gość
a by cie tam chciał taką przelizaną na drugą stronę. powinnaś się skreślić z ewidencji ludności po swoich doświadczeniach.

Gość gość
to co to za dziewica ? kiedy juz ruszana :( taka dziewica to mozesz zostac przez cale zycie ;) mozesz jeszcze anal ;) i dalej byc dziewica

Gość gość
I bardzo dobre podejście, minetka to nic innego jak pieszczoty, nie widzę sensu aby dziewczyna czekała aż trafi się jej jakiś ideał, ktory i tak pewnie ją kiedyś zostawi, a dzięki minecie czuje się zaspokojona i nie kusi ją aby bzyknąć się z pierwszym lepszym.

Gość gość
no to kim/czym jestem w tym aspekcie? nosorożcem? pół dziewicą? Nie jestem dziewicą choć mam błonę? Wybryk? Nie no słucham. Tak się rzucacie nie potraficie odp na to pytanie. Czy od pocałunków też traci się błonę? A pocałunki w usta i w c**ę to co innego?

Gość gość
i mamy jasność. Dziewczyna która uprawia seks oralny to wzór cnót. Sk****enie tego forum sięga zenitu.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Autorko popieram Twoje podejscie.

Gość gość
Nie uważam sie za wzór cnót bowiem nie jest to moim życiowym celem i marzeniem. Nie kandyduje na ołtarze. Jestem kobietą z krwi i kości, mam potrzeby i nie daje lizać każdemu. Ale jak z kimś jest chemia to czemu nie. A jak potem też bd ok a zazwyczaj nie jest to byłby i seks. Normalna ludzka rzecz.

Gość gość
Taka z ciebie dziewica jak ze mnie *****cz

Gość gość
Zwykła puszczalska nie dziewica

Gość gość
Jak się prawiki zbulwersowały :) gdybyś napisała że szukasz chętnego który cię wyliże, to każdy z nich by się rzucił z nadzieją że go wybierzesz. Każdy normalny człowiek przygodę z seksem zaczyna od pieszczot i bardzo dobrze że się realizujesz chociaż w ten sposób, a nie czekasz do 30-tki na księcia, który i tak nigdy się nie zjawi.

Gość gość
A czy na tym forum wg prawiczków jest jakaś niepuszczalska? Normalnie mineta szczyt perwersji jak francuski pocałunek ha ha

Gość gość
To nie tyle prawiczki może co frustraci, którzy zazdroszczą innym że mają seks, pieszczoty, partnerów... a oni szukają i szukają i zaliczyć nie mogą ;)

Gość gość
mineta to tez seks jeszcze taka wielokrotna, uprawiasz seks nie jestes dziewica :)

Gość gość
Ale głupek, to że nosi to nazwę seks oralny nie oznacza że tak jest naprawdę, idąc tym tropem dotyk i pocałunki to też seks?

Gość gość
Mineta to seks bo bo padnę i nie wstanę. Ty chyba nie wiesz co to seks????

Gość gość
Nie wiedziałam że prawiczki z forum tak się wzburzą!

Gość POLACY SĄ NAJPIĘKNIEJSI
polacy są najpiękniejsi! polki są najbrzydsze na świecie!

Gość gość
Już kobiety z prawiczkofobia gadają

Gość gość
piszą co najwyżej

Gość gość
A właśnie prezentujesz właściwe stanowisko-popieram to i uwazam że cnotka zachowana dla wybranca. Sam właśnie szukam chętnych Kobiet, Pan, Mezatki li tylko na pieszczotki ustami+językiem aż do odlotow, do mega orgazmow! Pono Panie którym tak piescilem twierdziły że dotąd nie zaznaly czegoś tak odlotowego. Reasumując proszę o kontakt takie właśnie Panie, Mezatki chcące ty h doz an, rejon mazowsza i warszawy.Bez sciemy i na powaznie, kontakt na emaila (ricco2008...) lub telefon 698ZeroOsiemPiec985

Gość Maec
Autorka tematu ma podejście zdrowe. O ile jej partnerzy długoterminowi nie są zmuszani do życia w celibacie a w związku (czy nawet w przygodach) nie są zaspokajane w ten "nieinwazyjny" sposób tylko jej potrzeby, ja w tym nie widzę nic złego, ani 'd****arskiego'.

Gość gość
A ile ostatnio płaciłaś swojemu lekarzowi bo chyba troche zaniedbał twoje zdrowie

Gość gość
co masz na myśli piszac ze zaniedbał moje zdrowie

Gość joaaasia
też jeszcze nie miałam stosunku, również uwielbiam minetki, a kto co sobie mysli to mam w nosie.

Gość gość
no ale nie wiem dalej czym jest kobieta któa ma błonę, nie miała stosunku a liznęła pieszczot?? Może mi krytykant jakiś objaśnić?

Gość gość
Ja nie krytykuję, ale według mnie jesteś dziewicą z pewnym doświadczeniem ;)

Gość Maec
Fizycznie jesteś dziewicą, nawet bez błony. Mentalnie jesteś już osobą/istotą seksualną. Niedoświadczoną w większości aspektów, ale jednak. I chyba nic w tym złego nie ma. Jeśli chodzi o punkt kluczowy : Pierwszemu chłopakowi dalej możesz powiedzieć, że był pierwszy ;)

Gość gość
Wg siebie też jestem i mam dokładnie takie samo zdanie jak MAEC i gość wyżej, cieszę się że nie jestem odosobniona

Gość Zuzanna Amelia ææ
"Pierwszemu chłopakowi dalej możesz powiedzieć, że był pierwszy" I kolejnym rowniez i to jest w tym wszystkim najlepsze.