Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem dziewicą i uprawiam seks oralny. Lubie minetę.

Polecane posty

Gość Maec
Kolejnym to już niestety kłamstwo. Mówię o wypadku kiedy panienka osobą zakłamaną nie jest. Pierwsza penetracja to pierwsza penetracja.

Gość gość
Nie rozbicie się niczym od zwykłej tirowy

Gość Pozeracz Alkoholowych Cytryn
Penetracje tez mozna zrobic bez rozrywania blony. Poza tym ktory prawik bedzie wiedzial jak rozroznic.

Gość Maec
To chyba nie chodzi o to, żeby do ślubu każdemu mówić, że był pierwszy, a jak już się ma rozjechaną, to i prawiczek nie uwierzy.

Dokladnie o to chodzi. Poczytaj ile jest tematow ze kobieta ma byc porzadna i sie nie puszczac.

Gość Maec
Cytat autorki tematu : Nie dorabiam do tego ideologii, nie czekam na ślub, nie jest to dla mnie oznaka szacunku do samej siebie że mnie nikt nie nadział, nie czuje się lepsza czy gorsza, tak mi jest wygodnie na razie, jak spotkam kogoś z kim chciałabym pójść na całość to po prostu pójdę x Czyli nie o to w tym wypadku chodzi. A aspekt bycia porządnym to tylko dla chorych jest czarno-biały. Jedna rzecz być czystym, inna akceptować i w zdrowym stopniu spełniać swoje potrzeby, a już zupełnie inna "puszczać się".

Zasadnicze pytanie- a Ty jestes pierwszy czy kolejny ?

Gość Maec
Dla mnie ważne, żeby być daleko od liczb dwucyfrowych, ale możliwie blisko tzw. "ostatniego".

Gość Maec
^ Raczej trzy, niż dwucyfrowych. Poniżej dwucyfrowych miło tym niemniej ^.^

Gość gość
Idiotyczne marzenia facetów frustratów, skoro kobiety mają być czyste, to i faceci powinni... tylko kto chce iść do łóżka z kimś kto nie ma o tym zielonego pojęcia? Raczej nikt normalny.

Nie na darmo powiadaja ze milosc jest slepa.

Miejmy nadzieje ze "blisko ostatniego" tez zadowoli Cie w ramach liczb dwucyfrowych. Bedziesz wtedy posrodku - to tez cos.

Gość gość
diotyczne marzenia facetów frustratów, skoro kobiety mają być czyste, to i faceci powinni... I Faceci cenią sobie szanujące się kobiety kobiety natomiast takich facetów unikają Kobiety nie chcą prawiczkow a faceci Nie chca puszczalskich

Gość Maec
Bo jak to w życiu i w relacjach damsko-męskich bywa : wszystkie strony składają się w 90% z hipokrytów/hipokrytek ;)

Gość gość
Pierwsza rzecz, to sprawdz sobie definicje puszczalskiej, po drugie, to ze dziewczyna nie jest dziewica a jest sama na ogol jest wina dupka ktory ja wykorzystal i porzucil, po trzecie seks z dziewica to zadna frajda... raz mialem i dziekuj***ardzo, trzeba sie z taka obchodzic jak z jakiem i zamiast skupiac sie na przyjemnosci, trzeba skupiac sie tylko i wylacznie na tym aby nie sprawiac jej bolu. Dziewice sa dobre dla facetow ktorzy musza sie dowartosciowac, takie rozdziewiczenie pompuje ich chore, samolubne ego.

Gość gość
Ja nie mam zamiaru każdemu chętnemu rozkładać nóg nawet do minety. Wybieram tych z którymi jest chemia i których poznałam w jakimś tam stopniu było fanie ale nie na tyle jak się PÓŹNIEJ okazywało aby pójść na całość. Choć większych oporów nie miałam. Wiec jaka puszczalska? Nie mam zamiaru też ściemniać facetom jaka to ja dziewica orleańska nie jestem i jak całe życie chroniłam strasznie cnoty.

Gość gość
Jesteś puszczalska ale przynajmniej nie udajesz porządnej kobiety

Gość gość
jestem puszczalska ale i porządna..nikogo tu nie wyzywam

Gość Maec
Ja myślałem, że tylko kobiety nie da się niczym zadowolić, a tu proszę : Chca być z dziewicami, ale narzekają potem, że kobieta nie daje, libido nie ma, seksu nie chce, loda dobrze nie robi/nie chce robić... Wy to byście chcieli chyba, żeby umiejętności przechodziły z matki na córkę, ale popęd się uaktywniał wtedy jak wasz magiczny penis już taką rozdziewiczy ;)

Gość gość
Nie przejmuj się tymi prawikami, wyzywają innych bo albo zazdroszczą, albo zostali zdadzeni przez swoje byłe i ma kimś muszą się wyżyć. Już lepiej być puszczalską i cieszyć się z życia, niż trzepać kapucyna przed komputerem ;)

Gość gość
Jesteś puszczalska a porządna to momentów twoja matka tylko córka jej nie wyszla

Gość gość
walisz cale zycie i walic bedziesz dalej

Gość autorko a palec
do pupy ci juz facet wkladal?

Gość gość
Ciekawe czy autorka lizala już komuś o***t a może stukał ja już jakiś pies

Gość Maec
Ja tam wolę taką, która chociaż jakiś tam popęd seksualny w życiu wykazywała. By potem nie narzekać, że do zdrady kusi bo partnerka życiowa dupa a a nie zaspokaja, a ja akurat taki mam charakter, że sam bym siebie po mordzie tłukł za taki skok w bok. Jasne, że taką naprawdę przejechaną trudno chcieć, ale nie można mówić o przejechaniu jak się uprawiało z iloma? 2, 3, 4? facetami tylko seks oralny.

Gość gość
walokoniki czas chyba spac...jutro do szkółki

Gość gość
Co wy gadacie autorka to zawodowy l*******g

Gość gość
Maec widać frajer jesteś

Gość Maec
Lepiej frajer dla frustrata hipokryty z internetu niż człowiek któremu nigdy żaden związek nie wyjdzie z powodu nierealnych oczekiwań ;)

Gość gość
Większość z was i tak nigdy w życiu nie poliże dziewiczej cipki, więc po co się tak ciskacie?