Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem dziewicą i uprawiam seks oralny. Lubie minetę.

Polecane posty

Gość gość
Frajer to ten co bierze sobie za żonę dziewicę, taka prędzej czy później puści się na boku, aby zobaczyć jak to jest z innym i jeśli okaże się że inny będzie lepszy niż jej mąż, to będzie puszczać się już zawsze.

Gość gość
Lach.ociag jak autorka na bank zdradzi. Jak chcesz puszczalska to możesz masz do tego prawo.

Gość gość
Co żal d**e ściska że inni przynajmniej mieli jakiś kontakt z osobą płci przeciwnej? Czy może okazało się że twoja mamusia jest k***wką i stąd ta nienawiść do kobiet?

Gość gość
Twoja matka może to k***a a kobiet miałem sporo i z takim frajerem jak ty nie muszę o tym gadac

Gość Maec
Sporo miał! Pierwsza była Claudia Schiffer na okładce Twojego Stylu, a ostatnie upite bimbo które się puściło za drinka, ale do ołtarza na szczęście tylko z dziewicą pójdzie ;)

Gość gość
Typowy frustrat, ktory lubi obrazac innych i przechwalac sie dokonaniami, mocny w gebie za monitorkiem, a w realu dwa strzaly i poleci do mamusi na skarge tak szybko az mu kredki z tornistra powypadaja.

Gość gość
Żal mi was za wasze głupie wyzwiska. zachowujecie się jakbym dawała i brała od całej warszawy. Lepiej wam? A jakbym sama ze sobą to też dz..a???

Gość gość
Dziedzictwo ......to czystość .....ciała myśli.....a Ty co miałaś....to zwykłe....ku...restwo ...

Gość gość
seks to k***wstwo? Zwariowałeś? Ty jesteś taki święty czy po prostu nie masz z kim? idiotyzm. Nieprawda że dziewictwo to czystość myśli, to jest dosyć szeroko pojęte pojęcie. A czystością myśli to nawet zakonnica się nie charakteryzuje,

Gość gość
Obciagac na prawo i lewo i nazywać się dziewica :p

Gość gość
nie napisałam że o******* na prawo i lewo...ogarnij chora fantazję,

Gość gość
Ten gimbus naprawdę ma jakiś uraz do kobiet, jakaś bliska mu osoba musiała się nieźle puszczać że tak po tobie jedzie;) A przy okazji to witam dziewczynę ze swojego miasta:) i pozdrawiam.

Gość gość
Warszawianka .....a nie wie co to cnota zwykła lach.....ociaga .....a dziewica w łokciu ....

Gość gość
A ty pewnie drobnomieszczański burak ze wsi który woli bzykać kozy. Gdyby krowy nosiły majtki, to byś nigdy c**y nie zobaczył.

Gość gość
Tak cnotą mało która może się pochwalić .......nawet zakonnice takiej deklaracji nie składają a......jedynie śluby ......czystości.....och żal mi twojej głupoty ani cnoty ani udanego sexu .............wielokropek ......

Gość gość
Krowa ma więcej godności .......sąsiadko ....ze Śródmieścia .......

Gość gość
żal mi twojej głupoty ani cnoty ani udanego sexu wielokropek..........

Gość gość
Chej dziewica zatkało ......czy przerwa .....na .....minete .......

Gość gość
Nie odzywa się........zrozumiała ......że nie może odpisywać....jako dziewica ......ze stolicy .....ale kuma coś .........

Gość gość
Dobrej nocy bo nie będę pisał sam do siebie ............wielokropek ......

Gość gość
Pierwsza rzecz baranie to od dłuższego czasu odpowiadasz facetowi, a nie autorce, ona zapewne ma w d***e twoje wywody i żal do matki, siostry czy tam żony k***wki, która wali się ze wszystkimi a ty wylewasz swoją frustrację ma autorce, żeś się zbłaźnił teraz:) Zrrsztą koniec tej dyskusji, bo nie ma z kim rozmawiać, a mógłbyć fajny temat, ale zawsze jakiś kretyn wszystko popsuje.

Gość gość
Fajny temat? Nic nadzwyczajnego kobiet się puszcza pełno tego

Gość gość
Poziom twojej inteligencji jest równy temu postawi..........

Gość gość
Naucz się pisać poprawnie to pogadamy

Gość gość
Puszcza się dużo ale tylko jedna kretynka .....mówi że jeszcze jest dziewicą ...

Gość gość
Uspokój się frustracie i przeczytaj jeszcze raz ten post autorki czyli mój. Normalnie wymień mi chociaż jedną osobę 16+ która nie ma na koncie choć jednej pieszczoty. Bez sensu. Siebie nie licz.

Gość gość103
nie karm trolla

Gość gość
Większość dziewczyn 16+ a już na pewno 20+ ma za sobą bzykanie się z byle kim, a autorka przynajmniej sobie nie pozwala na to aby jaki fagas ją przeleciał. A to że ma potrzeby i realizuje je poprzez minetkę a nie masturbację, to dobry wybór, bo nie uzależnia się od sprawiania przyjemności samej sobie i może dzięki temu nie będzie miała problemów z orgazmami w związku.

Gość gość
a mi podejście autorki się podoba :-) może dlatego że uwielbiam pieścić cipkę mmm...

Gość gość
Każdemu normalnemu facetowi będzie podobać się, że kobieta robi to na co ma ochotę i realizuje swoje potrzeby. Ja bardzo chętnie wszedłbym z jakąś dziewczyną w taki układ, minetka od czasu do czasu... fajna sprawa :)