Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NIEPOKOJĄCE BÓLE 14TC

Polecane posty

Gość gość

Witam. Słuchajcie, potrzebuję pomocy, lekarz dopiero jutro,a ja od wczoraj (zaczęło się w nocy) mam dziwne bóle brzucha. a Mianowicie zaczęło się od kichania i kaszlu- ból rwący, miałam wrażenie, że coś mi się w brzuchu rozrywa. Wczoraj w nocy tragedia! Prawie nie spałam, dopiero nad ranem wzięłam no-spę, ból skręcający, jakby wykręcało mi wszystkie flaki i mięśnie w brzuchu.. Nie mam żadnych zaparć, ani nic. Wypróżniam się normalnie i takie tam. Jem bardzo mało, bo odkąd zaczęły się wymioty, straciłam apetyt. Nie wymiotuję już od kilku dni, ale żołądek skurczony został, wiele w siebie nie wcisnę.. Miała któraś z was taki problem?

Gość gość
wiesz co, dla mnie to dziwne, że jesteś w ciaży i nie pojechałaś na IP przy takim samopoczuciu

Gość gość
Od kaszlu i kichania moga bolec wiezadla. Ale jesli czujesz sie zle mizesz jechac na IP. Jesli ponospie przechodzi zwykle nie ma strachu.

Gość gość
Na dodatek właśnie się dowiedziałam, że dziecko, z którym miałam styczność przechodzi właśnie ospę. Czy to może mieć jakiś związek? Dodam, że w dzieciństwie przechodziłam ospę.