Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam w dupie wszystkich mężczyzn nienawidzę

Polecane posty

Gość gość
sługuskami? mamy rodzić dzieci? hahahahaha - mój drogi, to nie te czasy, tak moze było w czasach naszych prababć i pradziadów, dawno tak nie jest, a która sie na to godzi jest poprostu głupią kobietą i wstyd mi za takie osoby, nie zasługuja na miano "kobieta"

Gość gość
jasne że kobiety kończą budownictwo... ale z pracą krucho :) przeważnie facet informatyk czy budowlaniec ma dużo lepsze referencje... i przewagę w postaci płci. W tych branżach istnieje zjawisko faworyzowania. Także do garów.

Gość gość
Panujesz nad instynktami, jaja sobie robisz? Kobieta wszystko robi instynktownie, dosłownie każdą czynność, nie jest zdolna do myślenia żadnego, bezmyślnie dopasowuje do sytuacji gotowe scenariusze zachowań, czasem gdy nie osiąga efektu zamierzonego używa kilku wzajemnie się wykluczających... jesteście idiotkami, zwierzątkami, więc pisanie o panowaniu nad instynktami to bzdura kompletna potwierdzona waszym zachowaniem :D

Gość Maec
Jak to fajnie, że babka, która nienawidzi facetów dalej względem facetów używa "nawet facetów nie przypominają" jako obelgi :D Tak kipisz hipokryzją i jadem, że już całą chałupę zalało.

Gość gość
A żebyś suko zdechła i do śmierci c/h/u/j/a w p/i/ź/d/z/i/e nie zaznała

jasne - nie ma kobiet w technikach budowlanych czy na studiach typu budownictwo... x studia to nie praca, a na budowie NIE MA KOBIET

Gość gość
Nazywajmy rzeczy po imieniu, to zwyczajna chcica, wścieklizna macicy, a nie żadna nienawiść :P

Gość PierwszyPrawikRP
Ehe, ja myślę, że jesteś już podstarzałą, zapuszczoną starą panną, której zwyczajnie nikt nie chce i wciskasz na około ideologię, że to Ty kontrolujesz swoje instynkty i dlatego jesteś starą dziewicą.

Gość gość
tak, bo dres to nawet coś gorszego niz facet... nie zesrajcie się ze swoja pracą po informatyce czy budownictwie drodzy "panowie", i tak powolito my przejmujemy władzę nad światem, wkrótce z tych zawodów też was wygryziemy ;)

Gość PierwszyPrawikRP
I pierdzielisz o tym księciu z bajki, a tak naprawdę pewnie jest tak, że jakby ktokolwiek w ogóle Cię zechciał to byś z niego na siłę tego księcia zrobiła byleby tylko sobie ulżyć.

Gość gość
mój drogi, co do bycia starą panną - moze to i racja, w koncu niektore wychodza za maz w wieku 18 lat i robia bachory, natomiast co do zapuszczenia - tu bym się nie zgodziła ani ty byś się nie zgodził, gdybyś mnie zobaczył na ulicy i wiedziałbyś ze ja to ja ;)

Gość gość
Dajcie na luz , przecież to prowo . Jakiś chłopczyk teraz się śmieje że was wkręcił:D

Gość gość
Wygryziecie nas... jak płeć męska przestanie istnieć, to fakt. Będziecie zawsze gorsze, my wam daliśmy prawa i my możemy je odebrać. Powinniście nam dziękować, że nie żyjecie dalej jak w XIX wieku. A największymi zerami są poleczki, które próbują udowodnić wyższość danej płci, bo nie rozumieją otaczającego ich świata.

Gość gość
mój drogi - nie jeden chciał, nie jeden próbował nim być, ale niestety - może mam za wysokie wymagania - dużo wymagam od siebie, więc mam prawo dużo wymagać od innych

Gość gość
Jaką władzę, jesteście głupie jak psia dupa, ogarnij się kobieto bo rzeczywiście skończysz jako stara lesba :D

Gość PierwszyPrawikRP
Moja droga, to skoro rzekomo jesteś taka wspaniała to jak to się niby stało, że żaden książe z bajki jeszcze się nie pojawił, hm?

Gość gość
wolałabym się chyba zabić niż być podporządkowana mężczyźnie - a lesbą nie jestem i nie będę ;)

Gość gość
przyjechał białym Mustangiem, zobaczył i sp******* :D

Gość gość
ryj ma polski, a książe polki nie poślubi.

Gość gość
drogi prostaku, ja nie jestem k***ą, trzymam cnotę dla księcia z bajki, więc zdechnę jako dziewica a nie k***a x książę to mrzonka, prędzej smok cie zeżre.

Gość gość
i dostanie sraczki

Gość gość
dołączam się - nienawidzę tych k***sów za wszystko, co mi zrobili, płaczę właśnie przez jednego takiego c/h/u/j/a

Gość PierwszyPrawikRP
No to dawaj - jaki musi być ten Twój książę z bajki. Chętnie się pośmieję :D

Gość gość
ci co probowali, byli za slabi dla mnie - tak to sie stało

Gość gość
Miał być księciem, a okazał się pasterzem kóz, nakłonił mnie do współżycia ze swoim ojcem i trzema kuzynami, teraz zostawił, nie chce ożenić, no nie ch/u/j, nie mam prawa płakać? Jak myślicie, mam jeszcze jakieś szanse że zmieni zdanie?

Gość gość
książę z bajki to normalny facet, najchętniej absolwent politechniki, taki przynajmniej 190 cm (żebym buty na obcasie mogła założyć) - bez nałogów, spokojny, miły, uczciwy, takiego jeszcze nie spotkałam, więcej nie żądam... jak mnie zarywają, to właśnie dresy lub absolwenci zawodówek albo cwaniacy

Gość gość
co do ryja polskiego - ktos powyzej napisal ze niby takowy mam... raczej mi mowia cale zycie, ze wlasnie mam niepolski ten ryj, ze Polki nie przypominam

Gość PierwszyPrawikRP
No, to w sumie nie takie najgorsze te kryteria, choć wzrost powyżej 1,9 m dyskwalifikuje większość meżczyzn, no ale skoro tak ważne jest dla Ciebie to, aby założyć szpilki... No cóż, to załóżmy, że Ci wierzę i życzę znalezienia takiego księcia.

Gość gość
Baba ma takiego faceta na jakiego zasługuje, więc nie obrabiaj d**y twoim adoratorom bo na lepszego zwyczajnie nie zasługujesz :P