Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myślicie że jak

Polecane posty

Gość gość

się prześpię z jakimś fajnym facetem to trochę pomoze mi zapomniec o byłym? bo w sumie myślę o tym ostatnio, czuje sie samotna,ale nie chce miec związku, ale kogoś fajnego ciężko znalezc

Gość gość
nie wiem, ja jakoś nie mialam nigdy takiego myslenia, że jak rzuci mnie facet, to mam isc do klubu, poznac jakiegos ru\chacza i iśc z nim do wyra, zeby zapomniec o bylym. No ale rob co chcesz, tylko nie płacz za 10 lat jak będziesz zdychac na raka szyjki macicy, bo jakis ru\chacz zapoznany w klubie zarazil cie hpv, a gumka przed tym nie chroni. Ale jak sie ma gó\wno zamiast mózgu no to twoja sprawa, życzę powodzenia

Gość gość103
masz ochotę to sie prześpij, z relaksuj sie

Gość gość
może były mnie zaraził też, nie chodzi mi o *****cza, tylko po prostu jakiegos przyjaciela,bez zobowiązań,zeby takiego znaleźć, po klubach nie chodze

Gość gość103
możemy sie poznać, o ile chcesz

Gość gość
nie wiem wyuzdana panno, ale nie dziwię się, że były cię kopnął w tyłek jak ty jesteś taką szmatą bez honoru i moralności. No to poszukaj sobie "przyjaciela", który zamoczy w tobie i moczy jeszcze w pięciu innych "przyjaciolkach", a potem kłykciny na doopie i latanie po ginekologach, no ale teoria Darwina dziala, debile się sami eliminują ze spoleczenstwa, seks to nie zabawa śc\iero bez moralności, za 10 lat będziesz jęczeć po forach bo masz raka szyjki macicy no ale jak sie za mlodu puszczalo....

Gość gość103
następny umoralniający katol

Gość gość
haha,puszczało, spoko, ja spałam tylko z jednym,z którym byłam 3 lata,a on przede mną spał z kilkoma, poza tym jestem młoda, zraniona,samotna,więc co w tym dziwnego,że chcę teraz się rozerwac,zobic cos szalonego...nie mówię tutaj o puszczaniu się z kim popadnie, tylko o poznaniu kogos kto nie bedzie od razu chciał się wiązać,bo mam dosc związku po tym jak mnie eks potraktował.

Gość gość
] zgłoś do usunięcia gość nie wiem wyuzdana panno, ale nie dziwię się, że były cię kopnął w tyłek jak ty jesteś taką szmatą bez honoru i moralności. No to poszukaj sobie "przyjaciela", który zamoczy w tobie i moczy jeszcze w pięciu innych "przyjaciolkach", a potem kłykciny na doopie i latanie po ginekologach, no ale teoria Darwina dziala, debile się sami eliminują ze spoleczenstwa, seks to nie zabawa ściero bez moralności, za 10 lat będziesz jęczeć po forach bo masz raka szyjki macicy no ale jak sie za mlodu puszczalo.... 22.04.14 [zgłoś do usunięcia] gość103 zakompleksiony chory pedofil

Gość gość103
nie przejmuj sie tym wyżej, takich tu nie brakuje, żeby tylko skrytykował...ale musi wyzwać, poniżyć

Gość gość
ja się nie przejmuję, bo do puszczalskiej to mi daleko, wiele dziewczyn,które wychodzą na przykład za mąż ma na koncie kilku partnerów, a ja mam tylko jednego, a nie wiadomo kiedy albo czy w ogóle kogoś znajdę na stałe

Gość gość103
Zrobisz tak jak uważasz, i trzymaj sie tego, nic nikomu do tego. Z której części Polski jesteś?

Gość gość
z kuj-pom

Gość gość103
ja z pomorza, ale tu to i tak bez znaczenia, popisac zawsze można

Gość gość
spróbuj to się przekonasz i pewno się pochwalisz zakładając nowy temat