Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest coś złego w tym, że jestem infantylna i głupiutka?

Polecane posty

Gość gość

I że nie przeszkadza mi to, że to mężczyzna jest osobą, która podejmuje decyzje a ja tylko mam ładnie wyglądac? Mam 22 lata i tak właśnie wygląda moje życie. Od dzieciństwa było tak, że byłam córeczką tatusia rozpieszczaną na wszelkie możliwe sposoby. Rodzice trzymali mnie pod kloszem i zapewniali wszystko to co najlepsze. W relacjach damsko-męskich też taka jestem, nieodpowiedzialna, głupia, słodka i ładna. Czy to źle?

Gość PierwszyPrawikRP
To zależy - z takim podejściem przez całe życie będziesz na lasce faceta, bo sama do niczego raczej nie dojdziesz. Jeżeli znajdziesz frajera, co nie dość, że będzie Cię utrzymywał to jeszcze wszystko za Ciebie robił to spoko, możesz sobie taka być. Natomiast jeżeli takiego nie znajdziesz to prędzej czy później każdy normalny facet jebnie Cię w d**ę i zostaniesz na lodzie - bez kasy, bez chaty, bez niczego, bo przecież wszystko będzie Ci zapewniał ów facet.

Gość gość
ładna? od kiedy to głupia znaczy ładna?

Gość gość
Mnie tam byś pasowała , lubię takie 😍

Gość gość
pewnie jesteś leniwą grubą d**ą , tyle w temacie :):) xDD

Gość PierwszyPrawikRP
Takie są fajne, aby się pobawić, ale jak przychodzi co do czego to na ch****j komu taka żona co tylko pachnie i ładnie wygląda, a jak facet siedzi w robocie i z********a na jej fochy i zachcianki to szlachcianka nawet dvpy nie ruszy z kanapy, aby partnerowi obiad zrobić.

no poza tym, że jesteś nieodpowiedzialna i głupia, a ładna wiecznie nie będziesz, to nie ma w tym nic złego.

Gość gość
A na ch*j mi żona? Jedną już miałem :(

Gość gość
Wiem, że głupia i ładna to nie są synonimy. Ale ja akurat brzydka nie jestem no i umiem o siebie zadbac. To chyba jedyny powód, że mam powodzenie. P.S. Jeśli chodzi o warunki finansowe to moi rodzice są dobrze sytuowani. Kupili mi ładne mieszkanie i auto. Dają mi pieniądze na moje wydatki podczas studiów więc nie jest źle. Ale fakty są takie, że jestem bierna, głupia i nieodpowiedzialna.

Gość ppaattrryysskkaa
aleś dziwna... jak możesz sibie nazywać głupią ... przecież skoro masz swiadomość swojej głupoty , to zrób coś z tym a nie ... widocznie tobie to odpowiada , ze maja cie za slodka idiotkę

Gość PierwszyPrawikRP
A co, sam se swoje osrane patalony będziesz prał? :P

Gość gość
O to chodzi własnie w tym temacie, że mam świadomośc że jestem postrzegana i prawdopodobnie słusznie jako "słodka idiotka". Jakoś nie jest mi źle z tego powodu i zastanawiam się czy to bardzo niedobrze.... Naprawdę potrzebuję kogoś kto mnie przypilnuje na każdym kroku, załatwi formalności, poważniejsze sprawy, przypomni o spotkaniu.... Tak jak to robił i robi mój Tata...

Gość PierwszyPrawikRP
Dobra, to poważnie teraz - po prostu jesteś niezorganizowana i potrzebowałabyś, aby w przyszłym życiu ktoś Cię pilnował, czy jesteś rozpieszczona i potrzebowałabyś, aby ktoś wszystko robił za Ciebie?

Gość gość
Aha no i zapomniałabym. Dochodzi do takich sytuacji, że mój Tata i mój Chłopak potrafili usiaśc przy stole i rozmawiac na temat mojego planu dnia. Dosłownie, podejmowali za mnie wszystkie decyzje i rozpisywali mi co mam zrobic ważniejszego a ja dla kontrastu się szykowałam do wyjscia. Albo Tata albo Chłopak załatwiają wszelkie sprawy związane z płatnościami, naprawami czy nawet odstawieniem auta na przegląd. Szczerze to gdybym została bez ich pomocy to nie wiedziałabym co zrobic. Może pomyślicie, że to prowokacja ale własnie nie - to jest uczciwy bilans mojego zycia:)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] PierwszyPrawikRP A co, sam se swoje osrane patalony będziesz prał? jezyk.gif xxxxxxxxxxx Pralkę mam:D

Gość PierwszyPrawikRP
No toś mnie stary zagiął... W takim razie po cholerę facetowi baba? Zaspokoi się ręką, zeżre na mieście (i taniej mu to wyjdzie niż opłacanie potrzeb partnerki), a jak ostra majty to wrzuci do pralki i po bólu. Wtf?

Gość gość
Musi mnie ktoś po plecach podrapać:P

Gość gość
jesteś rozpieszczoną, nieogarniętą gówniarą, która nie musiała nigdy na nic zapracować, wszystko dostała od rodziców a jedyny wysilek w ciagu dnia to zrobienie makijazu , lezenie i pachnienie. żałosna jesteś nawet się nie chwal swoją nieudolnością

Gość gość
"Pierwszy Prawik" po nicku wnioskuję, że jesteś prawiczkiem tak więc czemu obrażasz autorkę i mówisz, ze takimi się fajnie pobawic jakbys jeszcze mial jakiekolwiek doswiadczenie w tej kwestii?:P

Gość gość
Jesteś urocza <3333333 Mógłbym Cię miec na dzisiejszą noc?

Gość PierwszyPrawikRP
Mój nick odnosi się do powszechnego poglądu panującego na tym forum, który zakłada, że jak jakiś facet ma poglądy podobne do moich to na pewno jest prawiczkiem. Nie ma to nic wspólnego z moim życiem seksualnym.

Gość gość
Serio, autorko jestes fajna kobietka! <33333 :****

Gość Stefamek
Na początek to taka nawet fajna, ale potem na ch*ja komu taki nierób? Chyba tylko do zabaw w łóżku jest fajna do pobawienia się i zrobienia loda, ale tak to na dłuższą metę na co komu taki pasożyt ? :):)

Gość gość
lubie takie, to facet powinien rzadzic!!!!