Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAMUSIE JAKI NAJLEPSZY PREZENT DLA 2LATKA

Polecane posty

Gość gość

??? z zabawek jaka najlepsza zabawka? :)

Gość gość
może lego duplo

Gość gość
Tez mi sie wydaje ze duplo bo dwulatek juz potrafi zostać nieźle wciągnięty przez te klocki.

Gość kapussniakk
kup mu sztuczna peezde i gazete z rozwartymi klapiszonami

Gość gość
Zadziwiacie tymi śmiesznymi pytaniami.W sklepach jest taaaki wybór,ze w głowie sie przewraca. Mój dwólatek juz sterowanymi samochadami sie bawi,chociaz klocki tez lubi.

Gość gość
jezeli jestes chrzesna to tablet albo ipad

Gość gość
za szkoda klocków dla jakiegoś dziecka na poziomie orangutana, daj 20 zł i starczy, matka coś mu tam już kupi, nie przejmuj się 2 latka to nie jest żadna wielka uroczystość, co innego chrzciny albo roczek czy 18stka. Ja nie daje więcej niż 20 zł dzieciom w rodzinie na takie zwykłe urodziny jak 2 lata

Gość gość
hahahaha 20zl to u mnie w domu bys wyjechala na kopach nie tylko ode mnie ale od meza mojego takze hahaha smiech na sali normalnie :D mi by bylo wstyd przyjsc z 20zl juz bym wolala wcale nie przychodzic niz sie tak kompromitowac

Gość gość
a co może dwuletni obsrany bachor chciałby więcej kasy? nie, to jego z****** i głupiutka matka by sobie przywłaszczyła jego kasę i wydawała na tipsy. Jakoś nie wyjechałam jeszcze, a wszystkim tyle daje na urodziny więc możesz mnie w dupcie pocałować. Nie ja mam twojego bachora sponsorować tylko ty mamuśko od siedmiu boleści

Gość gość
na dwa latka to taki cennik jest moim zdaniem: chrzesni - 400-500zl dziadki - 300-400zl rodzenstwo rodzicow - 200-300zl rodzenstwo dziadkow - 150-200zl inni goscie - zaleznie od tego czy bogaci czy nie ale ponizej 100zl sie nie schodzi takie jest moje zdanie a co do prezentow w postaci zabawek to moga byc ewentualnie dodatkiem do koperty bo wiadomo ze kasa sie najbardziej przyjade i rodzice wiedza co za to kupic

Gość gość
u mnie w rodzinie tak sie daje i nic na to nie poradze skoro was nie stac to po co sobie dzieci robicie?

Gość gość
tym cennikiem to możesz sobie rozepchaną cipuszkę podetrzeć, albo z powrotem wsadzić tam twojego wielkogłowego gowniarza, może ci się skurczy tam, a mózg proporcjonalnie rozszerzy :-D

Gość gość
nas stać na własne dzieci, a nie na sponsorowanie cudzych oszczanych bachorów, mi nawet szkoda lizaka kupić cudzemu szczylowi, najchętniej bym mu z gęby z powrotem wyrwała i dała swojemu, na obce pasożyty łożyć nie będę tyle w temacie

Gość gość
Autorko- nie wiem w jakim przedziale cenowym, mój w tym wieku lubił wszystkie książeczki- rymowanki, rowerek biegowy, właśnie wtedy wkręcił się w ciastolinę i jak na razie ponad rok już się nią chętnie bawi ale na start to taki najprostszy zestaw, sama ciastolina i ewentualnie wyciskacz, uwielbiał i również dalej uwielbia straż pożarną więc dostał remizę z wozami strażackimi i strażakiem, bardzo lubił farbki plakatowe, i lubił też pluszaki którymi odgrywał jakieś scenki. Z klocków wybierał tylko figurki ludzików czy zwierząt, inne olewał, a z kolei wiem że masa dzieci się nimi lubi bawić.

Gość gość
dwulatek jest za głupi na ciastolinę, jak będzie starszy to co innego.

Gość gość
kup mu pasek skórzany, rodzice się ucieszą

Gość wifigdańsk
chłopczyk czy dziewczynka? najlepiej isc do sklepu i sama wypytac,bo tu kazdy ci / /. / powie co innego,bo kazde dziecko jest inne.

Gość gość
dziewczynka ale ścięta na chłopa

Gość sraczunia z dupunia
sztucznego pitola mu kupcie niech sie uczy anatomii! glupie babole myslicie ze dwuletnie dziecko ma chcice na prezenty? Uczycie od malego i rozpuszczacie te dzieciaki prezentami!

Gość gość
gość na dwa latka to taki cennik jest moim zdaniem: chrzesni - 400-500zl dziadki - 300-400zl rodzenstwo rodzicow - 200-300zl rodzenstwo dziadkow - 150-200zl inni goscie - zaleznie od tego czy bogaci czy nie ale ponizej 100zl sie nie schodzi a na wesele chrzestny ma kupić willę w Toskanii :D??

Gość gość
rozumiem, że dla chłopaka samochody Tonka ceny w okolicach 40-70zł z droższych rower biegowy lub zwykły

Gość gość
na wesele w dzisiejszych czasach chrzesni daja od tysiaca wzwyz

Gość gość
Na dwa latka fajne są zestawy układanek Czu Czu (tanie ok 20-40 pln w Smyku). Wszelkie koparki, wywrotki - najlepiej duże ( np. w Tesco kupisz do 100 pln) Hit nad hity dla mojego synka (2,3 roku) Warsztat, wiertarka, kask - też niedrogie do 60-100 pln w Smyku. Bierz auta, takie duze na sznurku. Idealne do piaskownicy na lato. Maly będzie przeszczesliwy.