Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PROOOOBLEMMMM

Polecane posty

Gość gość

dzwoniła do mnie babka z zaproszeniem na rozmowę do galerii handlowej. Ale nie bardzo rozumiałam co mówi, bo trzeszczało w słuchawce. Wiem tylko jaka to galeria i gdzie. Natomiast nie znam nazwy sklepu. Pytałam 2 razy ale nie zrozumiałam, a nie chciałam robić z siebie głuchej i pytać trzeci raz. Uznałam że znajdę to ogłoszenie na mejlu. I znalazłam- kilka i w dodatku bez nazwy. Co robić?;/

Gość gość
haha :D zadzwoń i spytaj

Gość gość
zadzwon na ten numer z innego telefonu albo ukryj swoj numer i zapytaj do jakiego sklepu sie dodzwonilas

Gość gość
Albo wpisz nr telefonu w google - może jest to nr firmowy i znajdzie się jakaś wizytówka firmy.

Gość gość
tylko że to była komórka i pewnie jej prywatna a nie sklepowa:/ i od razu sie domysli i wyjde na idiotkę:/ Żałuję że nie spytałam trzeci raz ale wiecie jak to jest- trzeszczy, nie słyszysz, a zalezy Ci by wypaśc dobrze a nie dopytywac sie sto razy:/

Gość gość
wpisałam ale nic nie wyskoczyło... więc podejrzewam że to był jej numer prywatny

Gość gość
myślałam jeszcze żeby jutro przed rozmową zadzwonić i powiedziec że chyba źle zapisałam nazwę sklepu bo nie mogę go znaleźc i by powtórzyła

Gość gość
znam ten ból,tak samo mam jak rozmawiam z babką u której dorabiam,nie dość że mówi prawie szeptem roooooozzzzzzzzcccciiiiiiiiiąąąąąąąąąąąga kaaaaaaażżżżżżżżżżżdyyyyyyyyyyyy yyyyyyynnnnnnnnnnoooooooooooo wwwwwwwwwyyyyyyyyyyyyyrrrraaaaaaaaaaaazzzzzzzzzz to dom ma jak forteca i zasięg kiepski nigdy nie wiem na którą mam przyjść,nie rozumiem co mówi,zawsze proszę o dzień i godzinę smsem a ona noooooooo doooooobrzzzzzzzzze skoooooorrrro to koniecznnnnnnnnnnnneeee.Nawet czytać się tego nie da co dopiero słuchać.A nie wiesz do jakiego sklepu wysłałaś cv,skąd ma twój nr?

Gość gość
wysłałam do trzech, ale wiesz jak pisza w ogłoszeniu- poszukujemy do galerii handlowej albo sprzedawcy do sklepu... i nic więcej. A na niektórych portalach wysyłasz cv za pomocą ich strony..

Gość gość III _ ona
Oj dziewczyny, jak ja mam taką sytuację, że rozmawiam z kimś przez telefon i ktoś mówi niewyraźnie, albo coś trzeszczy i po drugiej prośbie o powtórzenie dalej nie rozumiem, to mówię wprost, że coś trzeszczy, że gubi się połączenie, głos faluje i proszę o powtórzenie głośno, wyraźnie i powoli, bo nie mogę zrozumieć, albo ewentualnie proszę o ponowny telefon za chwilę, lub że ja zaraz oddzwonię, w zależności z kim rozmawiam.