Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet mnie spławił ale zastanawiam się dlaczego zajęło mu aż 2 dni odpisanie

Polecane posty

Gość gość

że nie ma czasu... wiem, kiedy przeczytał wiadomość, dlaczego 2 dni się zastanawiał, jak zareagować? podobno jest mądry....

Gość gość
widac nie jest taki madry jak sadzisz.

Gość ovechkin
nie wiedział co napisać i tyle jak ktoś jest dość wrazliwy to woli nic nie pisać niż powiedzieć prosto z mostu że nie podobasz mu się z wyglądu albo z charakteru albo powiedzieć że np jesteś nudna bo to nie jest takie proste. Wolał pzeczekać i tyle

Gość gość
rozumiem, czyli on jest ideałem, a ja jestem do d**y... powinnam go przeprosić, ze probowalam naruszyc jego doskonala przestrzen osobista

Gość m ądralIa
wez go olej, co ?😭

Gość m ądralIa
łaskawca łaskawie Cię odrzucił i to jest bolesne, ale czasem lepiej jest nie dostać tego, co się chce

Gość gość
o wy glupie k***iska :D kazdy facet przeżywa to co najmniej kilka razy w zyciu ale nigdy nie oskarza calego swiata i babke o cale zło :D

Gość gość
generalnie olałam, tylko teraz mam jakiś kryzys od 15 minut, jeszcze ktoś pisze, że on na pewno jest wrażliwy i mu tak przykro musiało byc... nie powinnam mu była grozić młotkiem - to jest pewne, bo kiedyś rozmawialiśmy o zdradzie i ja powiedziałam, że jakby mnie ktoś zdradził, to bym zatłukła młotkiem ;) on to może wziął do siebie biedny wrażliwy :(

Gość gość
dobra - a teraz wracaj gdzie twoje miejsce - do garow :D

Gość gość
jedno jest pewne - nigdy więcej nie popatrzę na żadnego szwanca, niech będzie najwspanialszy.. widać ja jestem za mało mimo starań, mimo, że z wyglądu nie najgorsza i nie najgłupsza, pewnie są inne młodsze, takie którym doktoraty nie są do szczęścia potrzebne, o niebieskich oczętach i blond włosiu, niziutkie.... gdzie ja do takich pięknych kobiet, cichutkich, spokojniutkich, pokornych, pozostaje mi pogodzenie się z samotnością i git, dobrze było tyle lat, nie wiem, czemu myślałam, że może być inaczej i ze może być fajnie - ów wrażliwy mądry, piękny człowiek pokazał mi moje miejsce w szeregu - powinnam mu podziekować ze szczerego serca, bede sie za niego modlic, bo jest taki dobry ;)

Gość gość
buhahah- oczywiście cipo ! żaden!!! rozsądny i inteligentny facet nie weźmie sobie żadnej "wyyyyyyeeeedukowanej", pyskatej i wiecznie walczącej z nim o pozycję przywódcy - baby. natomiast pokocha i świata nie będzie widział poza spokojną, wierną i oddaną, posłuszną zwykłą dziewczyną. niby taka mundra jesteś a takich oczywistych prawd nie znasz :D 🖐️

Gość gość
no i niech idzie z bogiem, sam jest wyedukowany, jak nie jest w stanie zwiazac sie z kims takim jak ja, to niech sie zwiaze ze sluzaca, ja nie zamierzam sie zmieniac dla nikogo nigdy

Gość nawrócona feministka
Choćbyś i tytuł profesora miała to nie oznacza, że należy zaprzestać zabiegów, które naszym babkom znane były już od pokoleń! Prawdziwy facet, chce prawdziwej kobiety. A takie nie odbierają im pierwszeństwa w inicjatywie. Od pokoleń było tak, że to mężczyźni robili kroki ku znajomości ryzykując odrzuceniem. Kobietom zostawały delikatne sygnały, a w razie braku odzewu zawód, ale godny - bo dyskretny i nieujawniony! A teraz kobiety same biorą na siebie ryzyko inicjowania kontaktów to i niedyskretnego odrzucenia niejedna zaznała... dokładnie tak jak ty.

Gość gość
i nie zaluje - przynajmniej wiem, ze mnie nie chcial, nie zaluje, ze to zrobilam, myslalam, ze jest niesmialy, a on poprostu nie lubi kobiet przebojowych, silnych, no i powodzenia, krzyzyk na droge

Gość gość
" ja nie zamierzam sie zmieniac dla nikogo nigdy" I co ty kretynko wiesz o związkach? Na czym polega bycie razem z kimś? Nic dziwnego, że mądry facet pognał cię precz ...

Gość gość
dlaczego mnie obrażasz i tak go bronisz?

Gość gość
Bo zachowujesz się jak gówniara! Bycie z kimś "na poważnie" to kolosalna zmiana w zwyczajach, nawykach i ciągłe poszukiwanie kompromisu. Zwłaszcza, że normalny (inteligentny, rozsądny) facet w genach ma dążenie do przywództwa w stadzie i nie potrzebuje w domu mieć "rywalki" która i tak mu (oczywiście) ustępuje ale zamiast azylu i domowego ciepła, stworzy mu piekło

Gość gość
larry - pedale - podziel sie twoimi pedalskimi filozofiami na forum dla pederastow akceptowac to mozesz zachowanie kolegow w pracy a nie kogos w zwiazku (pedziu)

Gość gość
Doczytałam do "obopulnej" :D Zawrzyj jadaczkę bo wypluwasz brednie z pustej mózgownicy...

Gość gość
Larry dobrze mowi... owszem, minimalnie mozna sie zmienic, ale tylko minimalnie... moi znajomi dziwia sie, jak moglam sie zauroczyc tym facetem - jestesmy zupelnie inni, mi to nie przeszkadzalo, bo ja sie "zakochalam/zauroczyłam" i wlasnie zaczelam go akceptowac takiego jakim byl... cos mu zasugerowalam, on zakochany nie byl i poprostu sie zmyl, nie chcial kogos takiego jak ja, pewnie chce osoby podobnej do siebie - ma prawo

Gość gość
Ja bym cie sprawdzil:-) jak mie kochasz to sama dasz znac:-) jak nie to tego kifrata pol swiata:-) to dziala w 2 stronuy. Czekasz ty czeka on. Bez lachy ,mowi on bez lachy mowisz ty ,wiec. Calucie sie w zdjecia. Madralo:-) pa

Gość gość
Bredzicie ciężko oboje. Takie właśnie akceptacje - buhahahah - to najprostszy sposób na to, że związek się nie uda - albo od razu, albo po krótkim czasie. (Czego właśnie doświadczyłaś, ale nadal uparcie bredzisz :O) Szczególnie dla faceta kobieta musi zmienić pewne rzeczy, bo on nigdy! ich nie zaakceptuje). Niby taka inteligentna jesteś,a najprostszych spraw nie rozumiesz :D

nie mów co mówi facet dopóki ci coś nie wyrośnie między nogami, skąd wiesz, bo przeczytałaś jakieś brednie na kafe, kobieta niczego nie musi zmieniać, niczego, facet też i ok ale widać nigdy tego nie doświadczyłaś :classic_cool:

Gość gość
ty go zaczelas akceptowac ale on ciebie nie. i figa z makiem z wielkiej milosci do konca zycia. 🖐️ on oczekiwalby czegos wiecej ale skoro ty w kilku postach dalas tu popis feministycznego belkotu to on oczywiscie nie mogl tego "akceptowac" i bez zmiany nie osiagniesz nic nie tylko u niego ale i u zadnego faceta na poziomie