Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet mnie spławił ale zastanawiam się dlaczego zajęło mu aż 2 dni odpisanie

Polecane posty

Gość gość
w którym wieku żyjemy, ze to kobieta musi! cos zmieniać dla faceta? ja tez pewnych rzeczy nigdy nie zaakceptuję - nałogów, nieszczerości.... ja poprostu jestem silna z charakteru, czasami pyskata, rozwijam się, mam zainteresowania... ja się nigdy nie zmienię, nie potrafiłabym żyć udając kogoś innego - może trafiłabym do psychiatryka ewentualnie po takim udawaniu

Gość gość
jeśli szacunek do siebie samej jako do człowieka to feministyczny bełkot - to tak, bełkoczę feministycznie...

Gość włos blond i oko niebieskie
Aaaa tam...tak se czytam i myślę, że o d**ę to wszystko rozbić. Jam niewyedukowana jakoś ponad stan, ani nie pyskata, blond włosie, niebieskie oczęta, a los mnie aktualnie spotyka jakby ten sam, co autorkę. Scenariusz bardzo mocno zbliżony. I też zasadniczo olałam i w ciągu dnia mi to olewanie genialnie wychodzi, a jednak z wieczora co i rusz kryzys się jakiś pojawia. Może nam się kurna trafił ten sam egzemplarz?? Niech ich szlag...wrażliwców jednych :/

Gość gość
tak oni są delikatni, tylko my do d**y ;) ja myślalam, ze takie blond kobietki spokojne mają wiecej szczescia w sprawach z panami, ale widac, to nie reguła, przepraszam ;)

Gość gość
bo spławianie to nic miłego,ja też odwlekam chwilę robienia komuś przykrości to co niemiłe odkłada się na póżniej a tak w ogóle to po co doprowadzasz do sytuacji że trzeba Cie spławiać na to narażaja się tylko niedelikatni nie rozpoznający znaków

Może to i jest reguła, ale w tej sytuacji to ja jestem genialnym wyjątkiem od niej ;)

Gość gość
hm znaki byly jakby przeciwne - myslalam, ze wszystko idzie w dobra strone, bardzo sie pomyliłam, zle odczytalam patrzenie sie, muskanie po dłoni, czerwienienie sie i jeszcze pare innych spraw wynikających z rozmów ... nie powinnam byla biedakowi mowic, ze mlotkiem bym zatlukla niewiernego partnera ;)

Hmmm...jak tak myślę, to być może i ja nie powinnam była sugerować, że wytrzaskałabym po pysku jeśli kiedykolwiek nazwałby mnie tak, jak jego kolega nazwał kiedyś przy nas matkę swojego dziecka... Ponieważ jestem raczej kulturalna, to nie przytoczę tego określenia...fakt, że on bronił kolegi, a ja tak po chamsku z tym pyskiem...

Gość gość
to by pasowało - wrażliwi przy spławianiu, wrażliwi gdy mówimy cos brzydkiego/agresywnego, nie daj Bóg coś by się stało złego w przyszłosci jakbyśmy były z nimi w zwiazkach i by nas z tej swojej wrażliwości porzucili, bo byliby zbyt wrażliwi, żeby to znieść (mam na mysli rzeczy straszne - nasza choroba albo choroba dziecka np.)... tak sie zastanawiam po co nam faceci bez jąder- agresywni tez niepotrzebni, ale jacys tacy pomiedzy są najlepsi, szkoda, ze serce nie sługa i męczy się głupie (nie tylko moje ;) )