Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Dlaczego na tym forum jest sie bez przerwy utożsamianą z kims innym?

Polecane posty

Dlaczego mnie, osobe niepowtarzalną, głoszaca kult białych bogów, muzyki metalowej i dobrego piwa z lokalnych browarów utożsamia sie z różnymi przygłupami, którzy nie dorastają mi do pięt? Co chwile słysze że jestem brokeninside, studentką 3 roku, przemkiem, noxelią albo jeszcze kimś innym. Macie wy w ogóle godnośc i honor człowieka, rzucając takie oskarżenia? // // //

Gość Stefamek
Jesteś śmierdzącą babą i się nie myjesz, w rezultacie śmierdzisz i capisz aż tutaj u mnie w mieście czuć śmierdzielu.

Gość San_Remo
nie jesteś nikim z nich za wyjątkiem studentki 3 roku, bo to twoj drugi nick malinko :)

"jeszcze jesteś malina malinovą" nawet nie znam tego nicku. A co d studentki 3 roku: 1.Ja piszę wielozdaniowe elaboraty, ona chyba jednozdaniowe, głupie, nie poruszajace waznych tematów posty. 2. Zapytajcie sie jej co sadzi o najnowszej płycie Carcass, albo o kulcie Jaryło wśród słowian południowych. Ciekawe,co bedzie miała do powiedzenia na ten temat. Bo ja mam dosyć dużo. 3. Nie mówiąc już o tym, że jestem studentką pierwszego roku. 4.Jej poglady chyba nie są zbierzne z moimi. Zresztą wygląda mi na jakieś głupie babsko interesujace sie tylko modą i malowaniem paznokci. Moge sie mylić bo nie czytałam jej postów, niewiele czytam na tym forum poza swoimi tematami, a raczej bitwami, bo każdy mój temat to mała bitwa w wielkiej wojnie z cebulackim, szarym, mało inteligentnym plebsem jakim jesteście. Tak więc wasze oskarżenia są dość żenująco bezpodstawne.

Gość gość
.....oooo! ukryta prawda zmieniła przebranie :D Podła szmatka :o nienażarta świnia nienapasiona

Gość gość
Jestes metalowa:-) raz nawtykalas gowniaro papierzowi i masz:-) roda maupko:-)

Gość Stefamek
Katarzyna1994 chapaj dzide i do ssania mi qaska! ale już su czko loda rób! :):)

Tak więc powtórzmy: Nigdy, przenigdy nie używam innego nicku niż: Katarzyna1994, MądraKatarzyna1994, ToporemZetneCiŁeb1994, Metalówaa1994Zbanowana. Oprócz tego kiedyś pisałam pod nastepującymi nickami, które już dawno sa zbanowane: metalówaa1994, deicide1994, MorbidAngel1994, MorbidReich1994, 1994, k1994, The Great Satanic Sex Queen.

Gość Stefamek
I kogo to obchodz y****y paszczurze ?? :):)