Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łono kobiet

Polecane posty

Gość gość

Od kiedy kobiety zaczęły masowo chodzić w spodniach ich łono uległo wytarciu.W tej chwili potrzebna jest częściowa depilacja,aby doprowadzić go do ładnego wyglądu.W ten sposób ulega skróceniu.Także owłosienie warg jest zmienione.Co o tym sądzicie?

Gość gość
Teraz kobiety się depiluję, ale same nawet nie wiedzą po co. Moda ? Wstyd ? Moim zdaniem to głupota. Spodnie ? Prawdziwa kobieta nie zakłada spodni codziennie, a sporadycznie.

Gość gość
W tej chwili nie ma kobiet nie wydepilowanych.Chodzimy w spodniach stąd aby ładnie wyglądać musimy włosy depilować. Depilacja jest też potrzebna na lato do bikini..

Gość gość
W spodniach i depilować ? Ciekawe. Ktoś jak ładnie wygląda zawsze będzie ładnie wyglądał. Kiedyś na plaży zobaczyłem taką co nie usuwała nic i myślałem, że mały mi zęby powybija.

Gość Filomena Grojgens 666
Śni sięWam numer telefonu 897671982  który milczy! NIE ODBIERA I NIE WYDZWANIA! NIKOMU Z NIKIM JUŻ SIĘ GADAĆ NIE CHCE! tajemniczy i anonimowy numer to jest! zastżeżony i nieznany w książce telefonicznej na stare dane! TERAZ WSZYSCY KOMÓRKI MAJĄ I SĄ DO ZŁAPANIA JAK PSY NA ŁAŃCUCHACH! psycholożki karłowatr z resocjalizacji głupie *****ne w d**y przez dresiarzy! TAKIE STUDENTKI SĄ1

Gość gość
Teraz też cipki nie mają naturalnej wentylacji.

Gość gość
Ja mam :) Noszę pończochy i często chodzę bez majtek :) Moje łono posiada całkowicie nie ruszany zarost :) Polecam :)

Gość gość
Jest to nastepstwem noszenia spodni.Po depilacji wygląda jeszcze ładniej,po to ona jest.