Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farfocle2222

Dlaczego wyśmiawacie sie z wyglądu innych? Nie zdajecie sobie sprawy...

Polecane posty

Gość farfocle2222

że to ma poważne konsekwencje dla psychiki takiego człowieka? Zwłaszcza jeśli jest wrażliwy ,albo jest jeszcze w okresie dorastania? Macie tak smutne zżycie, że jedyne co was rozwesela to czyjś duży nos albo trądzik, nieszczęście innych? wiem, że nie wszyscy to robiliście/robicie ale na pewno duża część z was ;/

Gość gość
zamknij mordę 💤

Gość farfocle2222
I jeśli sie wam wydaje, że ta osoba tego nie słyszy albo nie domyśla sie to jesteście w błędzie..aż tak sprytni nie jesteście

Gość gość
smieja się zazwyczaj maszkarony które same na siebie w lustrze patrzeć nie mogą ale dowartosciowuja się kosztem cudzego nieszczęścia...takie zycie.najgorsze w wyśmiewaniu sa dzieci i to ze rodzicei nie zwracają uwagi ze tak nie wolno.

Gość rzutem na tasme
emocjonalne konusy tak maja mozesz byc tylko ponad to

Gość farfocle2222
rodzice też ponoszą winę, że nie uczą dzieci takich podstawowych rzeczy jak szacunek do drugiego człowieka, dlaczego pełno w okól takich złośliwych pseudoludzi? są jak żmije

Gość gość
nie, nie ponad to, najlepiej oddać.

Gość farfocle2222
Nie wyobrażam sobie, żeby ktos kto jest szczęsliwy, zadowolony z siebie szukał sobie w otoczeniu kogoś kto jest brzydki i z kogo można się pośmiać, żeby poczuć sie lepiej, poprawic sobie humor. To takie trudne nie być szują?

Gość farfocle2222
cloaude speed, teraz to nawet mówią, że jestem piękna, ale widze co się dzieje, i wiem co przeżywałam od takich prymitywów jak ty. żal mi najbardziej ciebie, że używasz takich słów i pewnie obrażasz wiele osób w ciagu swojego małego smutnego życia, jesteś jak karaluch, podczłowiek

Gość gość
gdziekolwiek się pojawia claude speed topik siada przez chamskie wpisy

Gość gość
No własnie mnie bez przerwy takie rzeczy spotykaja:/

Gość farfocle2222
Pamiętajcie, że to ci wyśmiewający mają ze sobą problem, po pewnym czasie to zrozumiecie, najgorsze co mozęcie zrobic to uwierzyć tym wstrętnym, zakompleksionym ludziom. Bądzicie dumni z siebie, bądzcie dobrymi ludżmi i nie wstydźcie sie siebie, wstydzic to sie powinni ci prostaty, że pod wzgledem rozwoju emocjonalnego i intelektualnego są na poziomie troglodyty.

Gość gość
Wypieknialas , powiedz mi makijarz , operacja?

Pamiętajcie, że to ci wyśmiewający mają ze sobą problem, po pewnym czasie to zrozumiecie, najgorsze co mozęcie zrobic to uwierzyć tym wstrętnym, zakompleksionym ludziom. x uwierz mi że nie ha

Gość farfocle2222
Makijaż, i po prostu zaczęłam w sobie dostrzegać ładne elementy, których nie widziałam, bo przez glupich ludzi byłam przekonana ,ze cała jestem beznadziejna. Jak człowiek jest w psychicznym dole to nie widzi swojej urody. Czasem takie wysmiewanie wynika z zazdrości, albo z odrzuconych zalotów ;/ dlatego nie ma co się dołować. szkoda tylko, że ci najmłodsi jeszcze nie wiedza jak sobie z wysmiewaniem radzić :( i zacznają wierzyć ,ze są brzydcy :(

Gość gość
Claudee twój problem leży w tym ze marzyć o fajnych laskach ale nie mozesz ich miec w realu i przez to jesteś starym zerdzewiałym kawarelem i wmawiasz sobie ze to Ty nie chcesz nikogo a jest na odwrót.

Gość farfocle2222
claude speed, no siła twoich argumentów jest wielka, pogadamy jak nauczysz się pisać zdania i będziesz mieć więcej neuronów w czaszce niż dwa...do zobaczenia za 30 lat

Claudee twój problem leży w tym ze marzyć o fajnych laskach ale nie mozesz ich miec w realu x tyle że ja nie marzę o nikim, jak będę chciał zapłacę ładnej dziwce ha

Gość farfocle2222
Ignorujcie to niebieskie coś

Kochana niestety ale ludzie nie bez powody wysmiewaja niektóre osoby fakt że maja problemy ze soba ,ale do osób atrakcyjnych maja "respekt" .Wiec jesli jkogos wysmiewaja to nie moze byc sliczny w jego oczach.

A widziałam w pewnym watku jak Staszek na pisał a raczej poradził facetowi któremu sie podobała sasiadka żeby brał ja na siłe:O Tak nisko upadłes Claude Speed?

A widziałam w pewnym watku jak Staszek na pisał a raczej poradził facetowi któremu sie podobała sasiadka żeby brał ja na siłe Tak nisko upadłes Claude Speed? x czarny humor

Gość gość
Większość wpisów tego clauda świadczy, że nie rozumie sensu wypowiedzi na które odpisuje.Jako, że jesteś ułomny nie mogę się z ciebie śmiać.

Gość gość
Jesteś za mądry na to forum, musisz się dostosować do poziomu.

Gość gość
Wiecie jak wygląda ten claude? Siedzi cały dzień przed komputerem śmierdzący potem, zarośnięty w powyciąganych dziurawych gaciach.Matka na której jest utrzymaniu dwa razy dziennie przynosi mu jedzenie, najczęściej placki ziemniaczane i barszcz ze szczawiu.Połyka to jak świnia nie odrywając wzroku od monitora bojąc się, że może przegapić gdy odpisze mu jakaś kobieta, nie ważne jaka może być nawet tranwestyta.Jednak jak zwykle kończy dzień waleniem konia rozglądając się czujnie czy matka go nie nakryje.