Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Dlaczego sa popularne sa takie badziewne zespoły jak Sabaton albo guns`n`roses ?

Polecane posty

Gość gość
Ogólnie metal jest do bani .To nie muzyka .Niepotrzeba ani glosu ani umiejętności grania na instrumentach muzycznych.Tak .metal to lipa

Nie potrzeba umiejętności grania na instrumencie? Ja bym powiedział, że potrzeba nawet większych umiejętności niż w innych gatunkach muzycznych. Spróbuj odegrać jakiś 16-tkowy riff w tempie 160 bpm to zobaczysz jakie to proste.

Do bani jest jedynie twoja matka. Gdyby nie była do bani nie urodziłaby takiej końskiej sp*********. Do grania metalu trzeba bardzo dużych umiejetności grania na gitarze, na perkusji, ale co może o tym wiedziec takie discopolowe g(ówno, jak ty?

Gość gość
Metal i disco polo to ten sam gatunek .Czym to sie różni ?

Gość gość
A dlaczego ty jesteś taka badziewna ?

Gość gość
Ja lubie i Vader i Weekend .Jak slucham ich to ciary ciary

Gość gość
Ty gościu faktycznie mnie też ciary przechodzą jak słucham tych dwóch tam powyżej bo tak ranią moje bębenki uszne że max 10 sekund potem wymiękam a co do tych dwóch zespołów w temacie guns`n`roses to w ogóle metal hahaha śmiechu warte a co to Sabatonu nie wiem o co ci chodzi to że nie śpiewają o śmierci, szatanie czy zabijaniu nie znaczy że to nie metal ale w sumie co ja się produkuje to jest internet gdzie mądży ludzie udają debili a debile się mądrzą

Gość gość
Metal i disco polo jako pokrewne gatunki są ok

Dla mnie guns`n`roses to to samo co bieber, kwiatkowski i one direction. Boysband dla nastolatek, i jeszcze ten w*********y wokal. C*****e riffy. A Sabaton to zespół popularny od jakichś 6-7 lat, więc niezbyt klasyka :P A co mi sie w nim nie podoba? Że grają badziewny pedalski power metal, a Polsce wychwala sie ich pod niebiosa.

Gość gość
katarzyna bedziesz jutro na amon amarth?